There was an error in this gadget

Sahur tak bererti puasa

Thursday, May 21, 2009

Bangun sahur selewat seawal jam 4.45 pagi. Selalu time sahur aku bancuh air hot choc (Van Houten, I don't like Milo-like anybody cares :P), hari ni buang tebiat bancuh Indo Cafe (Nescafe adalah musuh ketat kerana akan menyebabkan migraine, AGAIN-like anybody cares)-NATIJAHNYA, hambek ko, buntang bijik mata tak bley nak tidor balik. Nak tidor konon, solat Subuh pun belum nih, sibuk menyiapkan paperwork dari lepas sahur tadi.

Tapi OK jugak lah minum coffee, at least migraine aku kureng sket. Dah 3 hari okeh aku migraine gara2 makan sup gearbox kambing masa dinner 2 hari lepas. Sebab hari tu aku masak kari tulang kambing tu elok je takde pape, so gatal la pi order kambing. Aku dah agak akan migraine sebab sup tu ada BAU kambing unlike macam yang aku masak. Mungkinkah yang aku masak itu kambing biri2 dan yang aku makan di kedai itu kambing gurun? Wallah hu alam.

Sekian entry tidak bermotif. Chiow.

0 remarks: