There was an error in this gadget

Ampun

Wednesday, June 10, 2009

1. Kerana mood blogging aku tengah ke laut. Aku takde mood nak update blog. Macam ada yg kesah pun hahaha.

2. Komen korang tidak di balas satu persatu. Bukan kerana ku pandang sepi komen2 itu tapi masa begitu mencemburui aku (ye la tu).

3. Blog korang aku jejak secara terapung di mana aku tidak meninggalkan tapak kaki. Paham ke bebelan orang gila pepagi buta nih?


Ampun yer. Klau ada yang kesah la. Aku tau memang ada walaupun tak ngaku :P.

0 remarks: