There was an error in this gadget

Ini bukan alasan

Monday, July 27, 2009

Setelah mengemas dari pukul 8.30 tadi (aku siap hangkut febreze ngan kain buruk dari rumah, harap maklum), bila aku dah mula bersemangat nak buat kerja, MS Word tak bley pakai pulak. Ya ampun. Both technician tak dapat dikenal pasti lokasi keberadaan mereka maka here i am, blogging. Nak mengadu kat saper lagi kalau bukan blog, ye tak?

Ok, dengar macam ada bunyi kasut kat bilik sebelah, harap-harap technician itu, bila semangat nak bekerja takde, aku kembali ;).

Chiow.

0 remarks: