There was an error in this gadget

Hajat tak kesampaian

Monday, August 24, 2009

We went to MV last Saturday's afternoon. Aku tak beli papepun sebab setan dah mula kene ikat kan? Nak tengok2 pun malas. Hajat hati memang kuat nak pergi Munawwarah walaupun aku tak tau kat mana. Sebab aku nampak menara rebung tu so aku ingat maybe dedekat area ni sebab few blogger's friends yang hantu Munawwarah bekerja di situ :P.

So, i texted mai nak tanya kat mana Munawwarah ni. Sementara tunggu dia reply aku pun karangla ayat manis nak cakap kat Mr. Slurpee. Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mai balas setelah aku selamat sampai kat Raub. Owh mai, tahukan kau betapa sakit jiwaku ini?. Lenkali sila caj hp sebelum kuar rumah :P.

Aku ingat nak gak call MN ke ML tapi mengenangkan hari bercuti, aku terasa macam mengacau so aku diammmmmmmmmmmmmmmmm sampai sudah. Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tak dapat nak rembat tudung raya!

0 remarks: