There was an error in this gadget

Lapar

Thursday, January 7, 2010

Dapur belum berasap. Buntu nak masak apa. Maybe Udang Gulai Lemak Cili Api, Kailan Ikan Masin dengan Ikan Selayang goreng. Tapi itu plan-nya lah. Biasanya bila aku masuk dapur, aku suka-suka hati tukar plan. Ala, siapa nak kisah pun? hati aku kan, memang lah ikut aku suka. Mula dah melalut.

Hajat tekak nak makan Prosperity Burger tapi McD jahanam xde deliver ke sini pulak. Aku memang hari-hari masak nasi dan lauk tapi makannya tidak. Aku suka memasak tapi aku suka fast food (kang mati pun fast). Membazir kan? Nak buek camno, laki mak nasi-man, mak nasi-nasi ni kureng, bukan jaga badan (sebab kalau jaga makan xdela pi order fastfood kan?) cuma memang kureng sejak azali.

Tetiba aku rasa entry pesen cam ni dah belubuh dalam blog aku. Pedulik.

Lapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.

0 remarks: