There was an error in this gadget

Sedang berusaha

Thursday, February 25, 2010

Untuk merekodkan semua apa yang berlaku semasa kerja di company bedebah itu dan semua mengenainya di blog ini. Aku takut by the time kes ni hearing, aku lupa semuanya sebab it'll probably take about 4 to 5 years sebelum hearing (katanya lah).

Kebanyakan apa yang berlaku sepanjang aku kerja kat sana memang ada dalam ni. Sebagai bahan rujukan. Kot ada facts yang aku lupa, at least ada orang yang dah baca boleh ingatkan aku.

But, kalau kes ini kecundang, bukan salah aku dan aku takkan menyesal kerana aku dah buat apa yang termampu.

Terima kasih kepada semua yang support aku selama ni. Aku boleh di katakan (hampir) tiada kawan di dunia nyata. Kat sinilah aku berkawan. Apa lagi sejak pegang title SAHM ni. Jadi believe me when i said that aku sangat menghargai persahabatan ini.

10 remarks:

CY4.0 said...

i feel you babe. Esp part jadi SAHM yg dh x bpa ada kawan tu.

yulie elveera said...

be strong ye izan! aku pun tak boleh strong mcm ko!
mungkin in one fine day tuhan tunjukkan something yg hakiki kat ko.. berusahala! (wat gaya2 jeun ckp.. hait!)

Mamamarina said...

Iszan .. mummy power babe.. u can do it!!

CiKaYu said...

deknon, mak emo lak baca. take care ok. semoga ALLAH permudahkan. banyak2 sabar.

*juliet le sweetheart said...

lama jugak ek... 4 ke 5 tahun... harap ko sabar dan terus kuat untuk pertahankan hak kau dan kalahkan dioarang tu... aku pun penah deal dengan boss yang macam hampeh.
dan yang penting, sentiasalah berdoa kepada Allah swt semoga dikuatkan semangat kau dan melemahkan diorang. Go Iszan!!!

mama hannah said...

hi,being following ur story about this.stay strong,yang benar akan terbukti benar.




*boleh add ur blog in my bloglist? :)

nelcyndana said...

cik iszan, bak kata CY, i feel you too esp bab kurg kwn sbb sahm... ;-). anyway, whatever it is, be strong.

isz_3707 said...

CY:
thx babe, xpela, kita kawan-kawan kat alam maya pun jadilahkan, moga-moga 1 hari bley ketemu face to face heeeeee

yulie:
thx babe :)

mamamarina:
thx bebeh

CikAyuL
Jgnla emo kang mak pun emo hee, mekasih yer

julie:
itu dari apa yg officer tu cakap lah. tapi aku tak kisah how long it'll take janji puas

mama hannah:
thanks babe, silakan silakan :)

nelly:
itulah, payah nak kuar berkawan lelagi bila ngan anak ni, nak tinggal semata-mata nak beronggeng tak sampai hati, nak bawak kang serupa macam tak beronggeng, redha je la ye x? ;)

Ealyie said...

aku kawan ko apa.. cuma lom jumpe..;p
tungguuuuuu.. ahahaha..

KS said...

tak kesah la amik masa panjang ke hapa.. yang penting hak kita sebagai pekerja terjaga..

ni pengajaran pada bos2 yg ada kampeni kat luar sana supaya jangan amik mudah kebajikan pekerja dan jgn ingat semua pekerja tatau hak..