There was an error in this gadget

Terima kasih

Friday, February 5, 2010

untuk semua komen bagi beberapa entry aku kebelakangan ini. Walaupun aku nampak macho (lah sangat) tapi deep down aku memang terkilan. Walaupun terang-terang bukan salah aku tapi pengalaman kene sacked memang pedih. Kalau ikut hati mau mati bitch tu aku kerjakan tapi ikut hati mati (lepas dia mati, aku plak mati kat tali gantung), ye tak? Komen-komen anda semua menyejukkan hati aku dan memberi aku idea apa yang perlu aku buat. Betul Lola, tanpa komen-komen mereka ni aku memang tak tau mana nak mula. Terima kasih semua, jasa kamu semua tak dapat aku balas.

Honestly, mood blogging pun tak berapa ada sejak kebelakangan ni. Aku macam tak reti nak cerita apa. Tunggulah tanduk dengan ekor aku tumbuh balik.

0 remarks: