There was an error in this gadget

Aku tak pernah (walau sekali pun) mengaku aku baik

Friday, March 12, 2010

Aku tau aku bukan orang yang baik.
Aku bukan seorang hamba-Nya yang baik.
Aku bukan seorang isteri yang baik.
Aku bukan seorang anak yang baik.
Aku bukan seorang mak yang baik.
Aku bukan seorang kawan yang baik.
Aku bukan seorang adik yang baik.
Aku bukan seorang kakak yang baik.

Tapi

Aku MEMANG seorang PEKERJA yang SANGAT baik (sebab tu sampai skang masih memegang jawatan PENGURUS rumahtangga. Nak jugak tu title manager).

Tapi sekurang-kurangnya, aku jenis manusia yang sentiasa menghormati orang lain. Dan dengan sebab itulah aku rasa I deserve some respect dan aku PATUT di layan dengan baik, no?


p/s: jiwa berkecamuk, ampunkanler entry emo mak yg berderet-deret.

0 remarks: