There was an error in this gadget

Did I tell you that..

Tuesday, March 2, 2010

Aku di minta kira jumlah printed job (in pages) masa mula-mula bekerja? Owh, semua printing job hendaklah di rekod dalam log book dan aku di minta mengira kesemua printed jobs dan membuat proposal samada total printed bersesuaian dengan bayaran yang dibuat utk 1 cartridge.

Apekah?

Fakta ini juga akan aku kepilkan bersama lampiran lain untuk kes aku.

11 remarks:

Ms Lola said...

ko tak label post ni nyah? kang susah nak cari?

isz_3707 said...

btol,skang gak aku label

Ealyie said...

hmm.. sewel btol la nyonya gila tu.. kerani aku pun tak buat keje gitu..:(

mazzuana said...

wahhhhh encik tukang potostet kat sini pun tak kira printed job padan tak ngan harga satu cartridge nyah....kelas ko! :P

CiKaYu said...

co tu mmg sengal lah.

m-i-o said...

hi cik iszan,
you're considered lucky. in my previous co, we're required to jot down how many stamps we used every day.

for God's sake! - STAMPS?!

it's true. that-so-called co does exist. hahaha.

Sayang.Ibu said...

gilo ahhhhh.... sajer nak kire bajet ke, saje nak pedajal ko nyahhh??? mmg x masuk akal. aku dolu pernah gak jadik kerani, xde kena buat job mcm tu..huhuuuhuuu

isz_3707 said...

ealyie:
itulah, aku pun xpenah soh kerani aku wat keje tu dulu

mazz:
mmg kelasssssss

cikayu:
memang sengal

mio:
i pun kene log stamp ngan kira ok haha, lupa nak tulis, patutnya i tulis ni heeeeeee

intan:
dia suka save benda yg xperlu tp splurge kat benda lain yg sepatutnya bley save

Ealyie said...

aku rasa dia mmg busuk hati & sengaja pedajal ko beb.. kalo tak, takkan sebodoh itu dia treat ko, mcm hape je..huh!

KS said...

seriously?? haihhh.. so apakah kesimpulan yg u boleh buat? berbaloikah harga cartridge itteeww?? :P

isz_3707 said...

ealyie:
aku pun xtau nak komen nyah

KS:
yup, i xkoser nak buat perbandingan, i kira je pastu i let it be camtu jek, dia nak, dia cari la sendiri heeeee