There was an error in this gadget

Kenapa tak sayang

Wednesday, March 31, 2010

Soalan rutin setiap malam semasa landing atas katil untuk tidokan budak kecik-yang-dah-tak-berapa-kecik-sangat ni.

Mama : Fal sayang mama tak?
Naufal : Yer.
Mama : Yer tu apa?
Naufal : Yer tu sayang laa.

Selalu tanya itu je, semalam tertambah soalan lain.

Mama : Papa? Fal sayang Papa tak?
Naufal : Tak.
Mama : Kenapa tak sayang papa?! Tak baik tau.
Naufal : Alaaaaaaaa xsayang laa...sebab MISAI!

Masa ni Papa dia yang (rasanya) tengah tido bley tergelak sakan.


Budak busuk belum mandi

p/s: Bley ke kenal laki aku stakat cerita camtu? Bley? Bley kot. So org tau laki aku ada misai. Haha. Abaikan la manusia-manusia mental kat luar tu. It's so not worth it layan this kind of people, kan? ;)


3 remarks:

sisdee said...

muahahahahahhahahah i dah kenai dah ur hubby...sbb dia ada misai (bape juta org kat luar sana ada misai termasuk lakiku) muahahahhhahahha...

mlm tadi sarah baru jek posing camni bila i suruh POSE hehehehe...

cute okay lakimu eerr silap anakmu muahahahahahahah :p

jgn marah ek dik non :)

:: vErde+hAzizi :: said...

i pon dah kenal lagi rapat ur hubby...bukan just ade misai...tapi ade baju dark blue with white stripe (tue tue kat gamba naufal yg tgh baring kat belakang tue)...heheheheheh

isz_3707 said...

sisdee,lv:
haha, selamat berkenalan dgn lakiku :P