There was an error in this gadget

Menanti hari esok

Monday, March 8, 2010

I'm not really looking forward to it actually.

Sok meeting ke-2 dengan bitch tu. Sok juga aku di minta submit semua bukti. Tak banyak sebenarnya yang dapat aku beri. Semua kerja aku memang tak dapat dibuktikan. That bitch blocked email aku the same day she kicked me out. Semua files pun aku tak dapat amik sebab lepas dia jumpa aku dia escort aku sampai keluar pintu. PC pun dia tak bagi sentuh (dasar betina jahanam).

Kalau semua ini berpihak pada aku, aku bersyukur tapi kalau tidak, aku jugak tak terkilan. Aku dah buat apa yang termampu. Selebihnya aku serahkan pada Yang Berkuasa.


8 remarks:

sisdee said...

x pe tak byk keadilan kt dunia nie..di akhirat jawab le...

yg pnting kita dah usaha...usaha tangga jaya..bukan di mata mereka tp dlm hati kita punn jadi le :D

tapi cam teruk lak kes u kan :(

Sayang.Ibu said...

Good luck babe... aku harap usaha2 ko membuahkan hasil. apapun, u have tried ur best...the rest leave it to God.. berani krn benar..

Ms Lola said...

Ya betul Nyah... Tak berpihak kat ko pun tak apa, janji ko tak diam dan telan bulat2 apa yg org tu buat kat ko

*juliet le sweetheart said...

good luck iszan!

azi said...

doa banyak2 iszan...idup di dunia mmg perlukan bukti, dokumentasi, tapi di akhirat sana barula terbukti kebenarannya..kejayaan di dunia selalu berpihak kpd org yg ada pengaruh, tapi kebenaran Allah pasti akan berpihak pada hambaNya yang bertakwa..amek pengajaran dari apa yg terjadi...good luck.

CY4.0 said...

all the best nok.. aku doakan yg terbaik utk kau.. amiin..

CiKaYu said...

sabar ye...ada hikmahnya. insya'allah semua berjalan lancar. doakan yang terbaik....

isz_3707 said...

ladies, thank you so much for your continuous, unconditional support. I really appreciate it. Terharu ok :~(