There was an error in this gadget

Nak tanya

Tuesday, March 30, 2010

Pada yang kenal aku melalui blog.

Korang bley kenal ke laki aku dari apa yang aku blog? Berapa banyak aku cerita pasal laki aku?

Menyampah ok. Tetiba ada orang yang lebih tau laki aku dari aku sendiri just from reading this merapu blog.

Ko tak nyampah ke orang camtu?

12 remarks:

Sayang.Ibu said...

wehhh kes smlm ke nih babe???psycho kot org tu??? pertanyaan ko adalah aku x kenal langsung laki ko melalui cerita2 ko dlm blog tu. haishhhh... apa kata ko buat n3 cerita the whole story psl psycho tu... ngeri lak aku bebbbbb

CiKaYu said...

kes sama lagi ke? i tak kenal laki hang deknon....

sisdee said...

alamak ketinggalan lak cite nie hahahh...

err dari blog leh kenal husband ka..wah dahsyat tul makhluk tu hahahah...

tu bukan mulut longkang jek tp mulut jamban err aku over ke :p

Zety Zin said...

menjawab pertanyaan: aku tak kenal le laki ko melalui blog ko nih. apsal orang tu saiko gile beb? apa yang dia dah buat? citer sikit.

C!kpuanmuda said...

hish... diorang ni giler ke hape? nyampah betul!

knv said...

tak sesuai tau!

ni aphal cite pasal laki orang pulak ni. sila berpegang teguh pada laki masing2 sahaja. toksah nak sibuk hal laki orang ek?

err... ni ditujukan pada si keypochi ittewww :P

MN said...

erm, ada org suka judge org lain just becoz dia baca blog org tu.
but to me forget it!
ko tak yah layan beb...

jua said...

aku sokmo baca entry pasal ko pun aku masih tak kenal ko. aku siap beli tudung kat ko lagi, tapi tak kenal ko. mana aci camni =p

CY4.0 said...

aku tau kau panggil laki kau mr slurpee je.. ngaaa..

isz_3707 said...

intan JB:
xbaloi nyah, biar lantak pi lah

cikayu:
memang menyampah

sisdee:
haha, bleyla tahan :P

zetyzin:
aku sgt x suka cerita psl laki aku kat sini tp pelik org bley judge laki aku dr mbaca blog ni je

CPM:
mmg menyampah!

KNV:
itulah

MN:
masalahnya dlm 10 posts aku xtentu 1 aku mention psl laki aku, mental org ni haihh

jua:
itulah, aku pun ko xkenal lgkan laki aku, ye x? ngeeeeee

CY:
itupun bebaru ni je lah, kan? heeeee

marykaylife.blogspot.com said...

aku kenal laki ko...hehehe....lantak pi la orang camni, pn iszan oiii

KS said...

U pon i tak berapa nak kenal apatah lagi laki u...