There was an error in this gadget

Sakit hati

Friday, March 26, 2010

dengan printer bedebah ni. Dah 2 3 hari buat hal xnak print, kejadah? Aku dahle banyak benda penting nak kene print out. Printer baru ok. Kenapa la ko buat hal time ni. Ko saje nak soh aku gantikan ko ngan yg lain ke? Xberbaloi lagi ko aku gunakan ok, tolong jangan cari pasal. Kang aku tukul ko kang, berkecai. Dari rupa ko je cantik tapi xleh pakai baik biar ko barai, puas sket ati aku. Nampak la sebab kenapa ko takleh pakai camtu kan? Hishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..............

3 remarks:

Ealyie said...

heheheheh..
meh aku tambah panas hati ngko, minggu depan ada PIKOM kat Persada, bukan suh ngko beli baru, suh ngko jual timbang kati dulu yg bingai tu.. ahahahah.. pastu baru ganti lain. ok?

cikayu said...

cik iszan,
jgn ko tukul printer tu terus tukar jdi transformer kang...(merujuk kpd iklan paper A4)

isz_3707 said...

Ealyie:
xberbaloi aku nak heret beberat smata2 nak dptkan duit minum air sirap. baik aku bakar, lag puas! haaaaaaaaaahahahhaha

cikayu:
aku xtahan ok haaaaaaaahahahha