There was an error in this gadget

Sebelum terlupa- Birthday cake Naufal

Friday, March 19, 2010

biarler aku tepek gambar kek Naufal utk tahun ni. Manale tau kot hilang ke apa sekurang-kurangnya ada la kat blog ni kan, kenangan tuuuuuuuu, ngeeeeeee.

Cakap pasal hilang, sampai skang aku ralat sebab ada 1 memory card penuh dengan gambar Naufal masa baby telah hilang ditelan siapa pun tak tau. Aku yg silap pi fix lepas dia (pc bedebah) soh scan.

Before that, gambar masa preggy ngn all clips pasal perut bergelombang dengan movement Naufal masa dalam perut lagi pun hilang sebab tetiba handphone aku masa confinement blank pastu restart suma file hilang. Terus aku jual handphone tu. Takde kenangan nak tunjuk kat Naufal masa dia dalam tummy pastu aku letak teddybear atas tummy pastu (brapa banyak pastu daa) teddybear bergerak-gerak sebab pergerakan dia yg sangat aktif masa dalam perut. Sampai skang pun tersangat la aktif jugak.

Teringat (lagi) masa ada meeting dengan boss tetiba kaki ke siku dia keluar dari belah tepi pnggang aku pastu dia berpusing2, nampak jelas perut aku bergelombang-gelombang sampai bigboss pun perasan. Mula dah aku ni melalut, nak citer pasal lain tapi citer pasal lain, dah!

Ini kek ke-2 dia utk tahun ni. Sebelum tu ada 1 kek kecik masa celebrate kat umah. Ni masa doa selamat family je. Tahun ni memang tak buat party, malas!

1st birthday kek Elmo sebab dia kemaruk Elmo masa tu.

2nd birthday kek Barney sebab dia sentiasa kemaruk Barney masa tu, kini dan selamanya.

Tahun ni dia kemaruk Ben10, Power Rangers, Ultraman. Kat SR cuma ada Ben10 so Ben10 lah.

Tahun depan kek apa gaknye ek?



8 remarks:

yulie said...

izan, taun depan kek buh gambar satu family la. sukaaanya skang aku dh jumpa org yg leh printkan edible image ni n cost 12 inggit je

Ealyie said...

uh uh uh.. syedapppnyerrr kek butterscotch tuu.. da 3 kali aku pi sr permas, nan ado nyah yg slice2 tuuu.. kempunan aku.. :D

isz_3707 said...

yulie:
mak aiii, xsanggup rasanya nak tengok dia belah gambar kami anak beranak haha. murah la klau rm12 je

isz_3707 said...

ealyie:
really, meh dtg SR tmn u, aku pi aritu ada je.

CY4.0 said...

kek baru ke? (ayat tanya macam la aku hafal segala mala jenis kek kat SR)

isz_3707 said...

cy:
barula masa bday Naufal bulan 1 aritu ngeeeee. Pecan Butterscotch. Family aku xsuka choc sgt so kek ini amatle sodap (pd mereka & aku juga)

FazidElias said...

happy belated bufday naufal... tahun depan kek naruto pulak...

isz_3707 said...

Fazid:
naruto mama dia yg minat huahahaha