There was an error in this gadget

Tengah aku sibuk bersilat di dapur..

Saturday, March 20, 2010

..tengahari tadi sebab masak nasi lemak requested by Naufal tetiba dia menjerit

"Mamaaaaaaaaaaaa, Fal pancing fish, ada fish banyak ni.."

aku pun mencari dari arah mana fisherman dia memanggil..

rupa-rupanya







































DIA MEMANCING DALAM TOILET BOWL!!!

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :~~~~~~~~~~~~~~(

10 remarks:

Ms Lola said...

Haha, budak pandai...

MN said...

ngeh ngeh ngeh...
baik2 je...takut kang dia pi 'swimming' plak kat situ. :)

FazidElias said...

sangat2 kreatif... apa hasil tangkapan?....wakakaakk

CikChelsea said...

akak gmbr bukti takde ke?
hahahahahaha

agak2 scary tak utk dilihat? >.<

KV said...

aiyoyo...

mama hannah said...

hehehe,lawak lah anak u niht di..apa ikan dapat di tangkap? :D

isz_3707 said...

ML:
pandaiiiiiiiiii lah sangat hee

MN:
xmuat, montot dia besau haha

Fazid:
nasib baik takde!

CikC:
anakku penggeli ya amat ko, dia masukkan fish plastik dia haha. Gambar? tarak!

KV:
poning pale mak!

mamahannah:
ikan plastik! ;)

CiKaYu said...

hahah...sungguh comel

:: vErde+hAzizi :: said...

huwaaaaa...boley takkkkkk!

Zety Zin said...

fiah apa yang banyak kat dalam toilet bowl tu, naufal?