There was an error in this gadget

ATTENTION! Missing

Wednesday, April 21, 2010



Kucing aku hilang semalam. Aku tak tau dia kene rembat sampai la pagi ni bila aku bagitau jiran aku.

Kalau sesiapa yang tau mana kucing ni berada, walaupun pet shop sekali pun, tolong bagitau aku. Aku sanggup beli balik.

Maybe budak Wira Putih tu dah aim lama kucing ni. Orang area jalan ni tau yang kucing tu kucing aku. Maybe mereka tak perasan kucing yang orang tu kejar kucing aku.

Kot orang tu baca blog ni (mana lah tau kan), mintak lah pulang balik. Kucing tu dah macam ahli keluarga famili kecik kitorang ni. Sedih bila dapat tau kene rembat.

Aku ngan Mr. Slurpee tunggu dari malam tadi. Kejap-kejap bukak pintu kot dia balik sebab kucing-kucing aku memang tak reti makan kutip2, dia cuma makan Iams dia je, nak poopoo pun memang cari kandang dia.

Kecik ni paling rapat dengan aku so aku la manusia yang paling terasa bila dia hilang :(.



5 remarks:

Zety Zin said...

kucing ko ni muka sebijik macam kucing mak aku yang lari dari rumah dulu. tapi dia dah tua lah. dah berapa belas tahun tah umur dia. huhuhu. tetiba teringat dia. sob sob.

memang sedih woo kalau kucing hilang tetiba. lagi2 kalau dapat tau orang amik.

harap2 jumpa la balik si Kecik ni.

*juliet le sweetheart said...

cantiknya kecik ni... patutlah kena culik... sabar ye iszan... harap2 penculik tu pulangkanlah pada ko semula...

KV said...

oh kejam nya orang tu!

isz_3707 said...

zetyzin:
setakat hari ni memang belum ada harapan nak jumpa, jenuh aku round 1 taman u cari wira putih rupanya melambakkkkkkkkk wira putih ok haha

julie:
amin, si rocky ngn naufal bising hari2 tunggu kecik, poneng pale den

KV:
memang!

CiKaYu said...

sabar ye ...insya'allah pasti ketemu...geram lak dgn org yg merembat tu