There was an error in this gadget

Cik iszan tanya..nampaknya takde sape yang jawab

Friday, April 16, 2010

Haaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaha. Tak tau jawapannya eh? Takde pengalaman. Takpela. Anta bag spa je la, xpun pakai je bag belacan tu :P

7 remarks:

CY4.0 said...

mmg aku tak tau nyah.. gugel tak kata apa2 ke?

Sayang.Ibu said...

yer nyahhh... mak pun x tau nak jwb pe.. huahuahuaa

Zety Zin said...

aku pon tak tau. tapi kan... kalo tak silap aku, dulu aku pernah ternampak kat kots mamot ada jual spray ni, katanya untuk bersihkan sofa suede ni. tapi sofa le. tang benda lain aku tak tau.

*juliet le sweetheart said...

hahahha... aku pun tak tau... sebab tu tak jawab... apa kejadahnyer suede material itew?

isz_3707 said...

cy:
google kata pki pencil eraser tu je, jenuh la aku tenyeh pemadam tu sampai separuh, haram xbersih

intan:
xpela haha

zety:
yeke? aku nak bersihkan bag ngn kasut, kang aku try cari

julie:
arrr, akuke yg salah soalan haha..ala material berbulu ala-ala velvet/baldu gitu tp xdela kilat

Ealyie said...

ehehehehe..
rete aku yg ada bunyik jenis suede hanya cloth diaper anak.. aci?? tu sbb aku tak jawabbb... ahahahaha.. sbb aku mmg masyh guna air nyah oiii..:P

isz_3707 said...

ealyie:
kira hebat la anak ko suede pakai kat montot haha