There was an error in this gadget

Di buka semula

Saturday, April 24, 2010

Haaaaaaaaahahahhaha. Sorrylah yer, aku tutup bukan sebab apa, aku nak cat sket umah aku ni, tukar bumbung, renovate sket, buat bilik baru, tu je. Bukan berkunci terus.

Sorry lah jugak for the short notice. Ingat takde yang kisah. Sesak jugak ym aku dgn offline message.

Ni pun tak siap lagi tapi kalau setakat blog aku ni, takde yang gempak-gempak sangat, xde yg nak berkaler-kaler sangat. Aku kan simple je.

Amacam? Ok? Thanks Jua kerana sudi buat kerja ni untuk aku tatkala aku dah malas nak fikir nak tukar blog layout, ngeeeeeeeeee. I love your job! Recommended ok si Jua ni, ko cakap apa ko nak terus jadi. Aku jarang ni mintak apa aku nak terus jadi. Kalau terus tak jadi memang selalu, dasar cerewet. Masalahnya aku mintak SIMPLE, tapi orang susah nak bagi SIMPLE tu kat aku.

Ok lah utk setakat ni. Love it or Hate it? Aku tak kisah either one. Yang penting aku suka. Jangan salahkan Jua kalau korang tak kenan sebab aku yang MINTAK camni, ok? ;)

Chiow.

10 remarks:

KS said...

Love it!!!!! I siap tanya lola smalam
sebab takleh masuk hehe

isz_3707 said...

KS:
heeeee, takle, i x tak sezalim tu xinvite you klau i lock haha

*juliet le sweetheart said...

nice!!!

mast@work said...

cantik sangat..

CY4.0 said...

tebabom!

Sayang.Ibu said...

TERBAEKKKK bebbbbb... lagik puas hati suh jua buat dari org lain kan beb kannn... ;)

isz_3707 said...

ladies:
thanks :). sila recommend jua for any blog makeover ngeeeeeeee

MN said...

cantek bangat!!!!

knv said...

beatifulllll! memang kreatip si jua!

:D

Zety Zin said...

definitely love it!!!