There was an error in this gadget

Good Morning, Good Night.

Friday, April 2, 2010

I thought they were white milk (sebab aku memang tak masuk flavored milk nih), so i decided to give them a try sekali ternyata bukan. Bluek!



Mak minum susu sebab terpaksa dan dipaksa ok, klau idak, sorry!

5 remarks:

*juliet le sweetheart said...

kalau bukan susu, ape bendanya tu iszan?

eZa said...

apekah khasiat nye tuh?? utk perempuan saje eh? (soklan malas nak meng-google) ;)

Sayang.Ibu said...

nyah aku skang tgh suka minum susu calci-lock nesvita.. mmg rasa susu laa.. tp ntah nape aku rasa mcm sedap dari yg lain

isz_3707 said...

julie:
susu la tp flavored milk. yg morning tu rasa malt, yg night tu chamomile & honey.

eza:
tgk ads mmg utk pompuan le, lelaki kan jarang susu2 ni hee. khasiatnya tu ntah ek haha.

intan:
tu susu tepung kene bancuh ke apa? owh tidaklah mak, kuar blk le alamatnya

Sayang.Ibu said...

heh x ler, susu biasa, bukak terus minum