There was an error in this gadget

Keji

Saturday, April 17, 2010

Sesetengah orang memang tak faham, atau sengaja taknak faham.

Ada seseorang yang cuba berkawan dengan saya, sekian lama. Tapi saya SENTIASA beri respon yang menunjukkan saya TAKNAK berkawan dengan dia. Saya memang TAKNAK. Keji kan? Peduli apa saya.

Macamana nak buat dengan orang macam ni?

Saya TAKNAK berkawan dengan dia sebab saya rasa dosa saya telah cukup banyak. Tak perlu lagi tambah dosa yang telah tidak tertanggung ini dengan berkawan dengan dia. Saya tak kata dia yang buat dosa, tapi saya. Saya yang akan buat dosa kalau saya teruskan permintaan untuk berkawan dengan dia.

Kalaulah boleh I say this right to HER (aku tau ada yang dah mula spekulasi tadi, kan? :P) face,

"AKU TAKNAK KAWAN NGAN KO LA, BLEY TAK JANGAN PAKSA?"

Yes, saya TERPAKSA memilih kawan, katalah apa saja, I just don't give a damn!



p/s: Sebab guna 'saya', terus tak reti nak cerita.

14 remarks:

knv said...

kesiannya minah tu? apsal ko taknak kawan ngan dia? meh.. meh.. suruh dia kawan ngan kaknon je. mesti dia heppy... :P

kah kah kah! macam2 konflik!

:D

dude said...

nape taknak?

mJ said...

u have a choice kan...pilih je sape2 yg u rasa u nk kawan...

nyah, aku dah tuko url tau ke mrsjon.blogspot.com...ni abrahyn laaaa...

Sayang.Ibu said...

a'aa kepoci gak, nape ko x nak?
ngan aku ko nak kawan x?? hheeheheee...

isz_3707 said...

knv:
sebab aku xsuka dia. jawapan jujur dr aku

dude:
sebab xkenan

mJ:
aku igt micheal jackson pya antoo td heee. aku da update lama da nyah

intan:
ni xde kene mengena ngn kawan2 alam maya sbb klau ada aku xkan tulis kat sini haha

KV said...

kita berhak memilih. Mek pun baru delete sorang. Serabut haku.

jua said...

testing-testing. pesal tiap kali aku post komen kat ko, esok hari aku masuk tgk mesti takde. ko delete ke nyah.

ealyie said...

dlm berkawan kita akan jumpa bermacam2 pesen kawan ek nyah..:l

isz_3707 said...

KV:
betul, apalagi klau kita memilih atas sebab yg baik ;)

jua:
aku xpenah delete sebarang komen dlm blog ni nyah kecuali komen aku sdiri (klau terpost 2 3 x komen yg sama). aku pun penah kene camtu, ko sabar dan terus mengomen ye, aku sentiasa tggu komen2 ko haha

ealyie:
ye babe, berkawan biar seribu tp klau nak seribupun biarla pilih, jgnle suma main sapu termasuk kawan yg jenis suka makan kawan

nor_azida said...

ko dah macam memilih pasangan idup daaa...

mommysarah said...

ko nak kawan ngan aku tak??? ngeee...

CY4.0 said...

consider aku ni kawan maya la.. pasal belum pernah bersua.. weee.. sua lah plak.. apa barang bertingkat-tingkat level BM aku memalam ni..

KS said...

I pon kawan alam maya gak!!

isz_3707 said...

azi:
itu dah memang kene pilih, kawan pun kene pilih sebab pada aku kawan lebih berpengaruh dr laki haha

mommysarah:
nakkkkkkkkk sgt

cy:
haha, klau yg kenal thru blog ni mmg aku consider kwn di alam maya le

KS:
yer! tp DIA bukan kawan di alam maya, dia in real life!! haha