There was an error in this gadget

Misi mencari kasut/selipar jamban

Thursday, April 29, 2010

Masih lagi gagal. Nak beli online aku tak yakin. Kang salah saiz ke tak comfy tak ke payah?

Mana tempat cari slipar ke kasut yang best2 kat JB ni?



4 remarks:

sisdee said...

susah mmg jb ni..nk agak2 canggih tu g jek spore (mcm le aku slalu g spore) tp ada kwn kata kat sna klu offer gile!!!
tp mgapa dorg dtg sini shopping??? (sengal sikit soalan) :p

dulu kita slalu beli vincci jek tp dah kureng sikit le cantiknya...

dulu2 lagi..katanya HP banyakkan kedai kasut...tp dah bkurun tak pegi HP..;p

yeah mmg tak mbantu ptanyaan tu :P

cikayu said...

iye...saya setuju dgn sisdee...spore cun2. offer selalu.

MN said...

erm, kat kl ko tak nak?
meh laa turun KL...

isz_3707 said...

dulu masa lom kawin aku rajin la pi spore, skang ni passport pun da kojol x pi renew lg. HP kasut cokia la nyah heeee, bebudak cina ok la kot. aku pun dr dulu memang vincci je la manjang

cikayu:
aku pi spore xpenah pulak nak tgk slipar, nape ek?

MN:
nak g la next week ngeeee