There was an error in this gadget

Parrot

Thursday, April 1, 2010

Mama : Falllll..jom mandi.
Naufal : Mamaaaaaa..jom mandi.

Mama : Eh budak ni.
Naufal Eh budak ni.

Mama : Cepatlah Naufal, jangan main-main.
Naufal : Cepatlah Mama, jangan main-main.

Mama : Ehhhhhh.......
Naufal : Ehhhhhh......

Mama : Naufallll!!
Naufal : Mamaaaaa!!

Mama : Awak nak kene cubit eh?
Naufal : Mama nak kene cubit eh?

Mama : Cepat mandi!
Naufal : Cepat mandi!

Mama : Skang jugak mama datang bawak rotan
Naufal : Skang jugak Fal datang bawak rotan


Apa aku nak buat ngan parrot nih? Geramnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Kalau papa dia angkat call, dari Hello sampai Bye dia ikut ok, adoiiiiiiiiii.

14 remarks:

jua said...

Falll, mak awak rotan awak...jangan lupa rotan dia balik tau.

KS said...

Kekekek comelll!!! Sabarya iszann hehe

NaZa said...

mesti comel je naufal masa tu.. hihi. tp dah lama2 mesti panas hati mama dia..hahha..

Ealyie said...

aku bagi 5 bintang atas kesabaran ngko beb, itu kalo aku.. da kena lepuk hagaknya.. akakaka..:p

sisdee said...

hahahahahahah...apa yg perlu dibuat ek :) emmmmm....

isz_3707 said...

jua:
aku acah mak enon je tp xtau le terotan gak klau geram sgt kang haha

KS:
tengah sabar le ni tp rerasa cam mula nak hilang dah sabarnye

naza:
comel? aku rasa nak geget kepala dia!

ealyie:
xkan bertahan lama sabar aku ni, caya lah

sisdee:
nak lepuk kesian, ah ckp jgn ikut

Mama: Fal tak boleh tau ikut cakap orang camtu

dia jawab:

Naufal : Mama tak boleh tau ikut cakap orang camtu

camno?

Uwaaaaaaaaaaaaa

knv said...

tunggu sekejap bila dia mula cakap balik, pastu ko pulak ikut cakap dia. hahahahah! mesti dia pulak yang tensen. itu lah yang aku selalu buat kat anak2 aku. :P

okinokiyo said...

eh sama dgn nasya wei..ajuk jek org ckp.nnti akhir sekali dia ckp "cukup rasa" lgi aku rasa mcm eii aku sebat kang..pastu dia gelak2 tutup mulut.

FazidElias said...

ahahah..kelakar kelakar.. pandai pulak dia ganti kata nama ekkk... instead of tiru sebijik...

isz_3707 said...

knv:
aku try pg ni kak non, ko tau jdnya apa?

naufal: mama, Fal nak main game
Aku: Fal, mama nak main game
naufal: mama, Fal nak main game
Aku: Fal, mama nak main game
naufal: mama, Fal nak main game
Aku: Fal, mama nak main game
naufal: mama, Fal nak main game
Aku: Fal, mama nak main game

bila nak abis camni? uwaaaaaaaa give up aku dbuatnya

mai:
anak aku xde stop ok, sakit otak aku

fazid:
dia sengaja nak buat aku marah haha

knv said...

kahkahkahkah! adoi la haiii!!! bertuah tul si naufal!

aku cadang ko ngan naufal mai rumah aku barang seminggu dua. kawan ngan anak2 aku ni. baru bertemu buku ngan ruas kot hahahahha!

ngan kita ni dia tak layan hahahah!

knv said...

lagik satu, kalau hang dok sini seminggu dua, mesti turun 4-5kg. hahahaha... kan sesuai tu? :P

isz_3707 said...

knv:
yeke turun?, aku rasa naik 4 5 6 7 kg adala, tgkle ko nye masakan tu!

knv said...

aku dah jawab di blog aku yea hah hah hah hah! :P