There was an error in this gadget

Tengoklah, best!

Monday, April 12, 2010

Pada aku la. Maybe ada yg xsuka. Jalan cerita a bit slow tp overall memang best. Aku ni pantang dengar Sandra Bullock, mesti nak tengok. Filem ni hasil dari 1 kisah benar. Masa ending credit dia tunjukkan orang yang betul yg menjadi main character dalam film ni.



Cukup BESO x poster tu? :P

5 remarks:

*juliet le sweetheart said...

memang best! & sandra bullock menang oscar utk filem ni...

Sayang.Ibu said...

aku pun da tengok...mmg besttt...

isz_3707 said...

julie:
ha ah, best kan?

intan:
aku sbenarnya kan..da lama tgk tp br teringat nak tulis haha (kes xde modal nak blog :P)

mazzuana said...

Iszan, aku punya sakit kepala dok pikir apa title citer sandra bullock ni...ok mlm ni aku gi carik dvd nya...hurt locker dah tengok???

isz_3707 said...

mazz:
err sandra bullock belakon gak kah? belom lg tgk.