There was an error in this gadget

Comel!

Thursday, May 20, 2010

Best quote please!



Kalau beli ni BM xdapat le jawabnye. Aku ni jenis malas fikir banyak. Kalau susah sangat nak pilih, aku tak pilih both (sebab nak pilih both, budget ciput).

Ada sesapa tau price nya?

12 remarks:

CiKaYu said...

cun babe. saya suka putih. tgk kat butik 3100++ if im not mistaken. size medium. BM tu apa yang??

Yulie Elveera said...

em idaman kalbu aku ni. tapi aku suka yg putih. wujud ke? (nmpk sgt buta brand. haha)
meh share harga leh berangan before 35! :p

Zuhaini said...

cantiknya :)

kaezrin said...

i suke suke sukey

mamaDhea said...

comel! :D

agak2 muat tak klu sumbat moto pisa? ngee~

knv said...

5 hengget! :P

Ms Lola said...

KAt butik masih around 3.2k meh? Sbb kat online pun dah ada org jual 3.2k. Dah naik kot...

BTW, SUkey is my everyday-favorite bag (takkan aku nak lenjan BV), tp AKU SELALU menyumpah dia time nak cari barang. Sumpah aku marah masa nak cari barang tak jumpa.

isz_3707 said...

cikayu:
breadmaker ngeeeeee

yulie:
wujud babe haha

zuhaini:
kan?

kaezrin:
u dah ada kan? ;)

mamaDhea:
errr tunggu lah kot ada org nak belikan aku kang kita bley try haha

knv:
aku order ngn ko 12 lori klau rege tu kak :P

ML:
ko cari apa smpi xjumpa dlm bag sdiri? kene sembunyi ngn antoo tetek kot muaaaaaaaaahahahahha

MN said...

beb! aku pun pasal niat nak beli yang ini..cantek bangat!! tapi pasang niat jelah dulu. tahun bila dapat tak sure la lagi...
aku tgk kat E! si giulianna pakai -perghhhh...beg lenjan dia je kau!

cantek..cantek..cantek...

isz_3707 said...

MN:
aku pun ntah bila taun nak beli, ntah2 time tu sukey dah x wujud haha

KS said...

babe,

sukey and bm jauh skali beza rega okeh :P :P

so, beli aja keduanya...

isz_3707 said...

KS:
masalahnya babe, i ada sedikit je amount utk di splurge, klau da beli sukey xde belen beli BM, klau beli BM kompom sukey xdpt haha. but once i made reality check, i think i'm going to let go both at the mean time muaaaaaaaahahhahaha