There was an error in this gadget

For sale

Tuesday, May 25, 2010

Mula balik dah pompuan nih. Aritu ada orang nak, ko takmo jual (sorry yer, you), ni nak jual balik.

Louis Vuitton Monogram Neverfull MM


Louis Vuitton Denim Pleaty (Fasha Sandha ada 1 bag ni aku beli sebab nak feeling2 gedix macam dia la :P)


Aku bagi harga baik punya. Ko takkan jumpa kat mana-mana. Cepat sebelum aku ubah fikiran. Email aku kat noriszan17@yahoo.com untuk harga and actual pictures.

I'm blogging from other laptop these few weeks, gambar2 suma kat laptop lagi 1 ;).

CEPAT! Sebelum aku ubah fikiran lagi ngeeeeeeeeeeeeeee.

Owh, it's 100% authentic. I don't carry fakes ;).

6 remarks:

KS said...

muktamad? nak guna talian hayat? haha

CikChelsea said...

nih kes nak let go sbb nk rembat gucci kah?

wah malatopsss!

mama nurins said...

saya sangat suka LV itu. alangkah baiknya klu dapat

CiKaYu said...

confirm nak amik sukey ni kan.....kan..kan..kan....

isz_3707 said...

KS:
errr errr errr haha

CikC:
xtentu lg aku jual dik, sayang pulak haha

mila:
sila lah, aku bg best price utk member ;)

cikayu:
xjugak, ada yg lain dalam mindaku ini haha

I.Q.W.A said...

menariknye 2nd bag tu.. hehe