There was an error in this gadget

OFF PB

Tuesday, May 18, 2010

Kan? Kan aku dah cakap. Pompuan ni memang hangat2 taik itik ayam je.

Sejam lepas aku bukak waist nipper, setengah jam lepas aku bukak long bra, skang aku bukak girdle plak. Aku bukak tu aku ganti la lain, bukan aku bolen, apa ko gila?

Sakit pinggang! Inilah gak isu nya yang buat aku benti pakai dulu, haihhhhhhhh. Try sok pulak ;).

3 remarks:

Marisa said...

sama la. pelik org kata pakai PB hilang sakit pinggang.... aku pakai lg sakit ada la...

The Queen Bee said...

i think yg buat sakit tu pasal dia bagi size salah.. so far my client x de complain.

CiKaYu said...

iszan,
kena biasa kan diri memakai. so far aku xde prblm pakai. maybe salah size kot. so far akak aku & a few frens pakai xde pblm, makin baik sakit pinggang diaorg