There was an error in this gadget

Stok mengunyah

Friday, May 28, 2010

Yang separuh inti kentang belen buat currypuff aritu, separuh lagi inti otak2 (Naufal panggil kotak-kotak). Ini ko namakan stok? Sekali goreng dah habis haha. Tapi umah aku sekali goreng 4 keping je, klau habis baru aku goreng lagi (tapi dalam gambar 6 keping, apekah? Itu aku nak bekalkan Mr Slurpee gi keje la). Selalunya cukup2 le tu.

Owh, masa aku snap gambar ni, aku sedang menggulung lagi, harap maklum (walaupun takde sape kesah :P)



p/s:
mak tengah bz kemas umah untuk raya ok (gila x? haha, makan taun ok aku nak mengemas) so bila aku masuk sini, aku tepek gambo je, malas nak bebel, please bear with me for the mean time ok? siap kemas kang aku dah takde keje, kat sini lah aku bertapa ;)

Komen nenanti aku balas eh, janjiiiiiiii!

3 remarks:

FazidElias said...

aduiiii....aku dah lupe la nama makanan nie...kebab gulung? roti kebab? buka puasa makan ini aje pun dah kenyang.

isz_3707 said...

Fazid:
Popiah nyah ngeeeeeeee

knv said...

rajin ko buat stok? nanti aku datang umah kiranya dapat la merasa ni ek? :P