There was an error in this gadget

Suka!

Sunday, May 16, 2010

Cimbclicks dah bley masukkan ASNB secara online, yeay! Senang keje aku, takyah susah payah nak pi bank.

Lama dah aku tunggu function nih, Maybank dah lama ada aku tau :P tapi aku BUKAN pelanggan Maybank ;).

6 remarks:

Mummy Dasy said...

serupa ah kte bkan pelanggan MAYBANK, dok ternanti2 bile plak CIMB nak wat camtu, tp semalam xperasan ada ASNB online...thanks for sharing :)

CiKaYu said...

buat dah dari 2 minggu lps...especially ASD...senang banget...

Ealyie said...

aku pun suka tapi takde apa nk di klik2 kan.. bole??? :p

isz_3707 said...

mummydasy:
i pun baru perasan malam tadi ngeeeee

cikayu:
ha ah, xyah sibuk nak pi bank kan?

ealyie:
ahh ko :P

- Azi - said...

ha maybank ada ker?napala aku ketinggalan zaman ni....aisshhh ...kalau ku tahu takde la aku gi bank transfer 20 ribu aritu....kakakkakkaa

isz_3707 said...

azi:
dasat ko jd beauty consultant bley earn 20k zi, in RM ke rupiah? ngaaaaaaaaaaaaaaaa