There was an error in this gadget

Apa ko buat?

Saturday, June 12, 2010

Bila waktu ko mengemas ko terjumpa gambar2, surat2, kad2 atau apa saja barang peninggalan/kenangan dengan skandal2 ko masa zaman monyet dulu?

Simpan?
Koyak?
Pos balik?
Bakar?

Aku memilih untuk bakar sambil menyumpah seranah. It's not that aku yg kena tinggal sebab tu aku menyumpah (haha :P) tp it's just me, pompuan mental yg suka menyumpah.

What about you?



p/s: Bang, ni zaman monyet yer, abang jangan nak amik ati plak. Bukan niat saya nak simpan. If 100 good looking men line up infront of me yang kaya raya sekalipun, abang jugak lah pilihan daku (auuuuwwwwwwwww menggeletis haha). Believe me. I'll always love you, and only you. Lelebih saya cuma jamu mata je ngaaaaaaaaaaahahahhahahahha. Lariiiiiiiiiiiiiii sebelum kena cubit.

10 remarks:

~Umi.Sufira~ said...

Hahaha...setuju ngan ayat terakhir tuh....Kalau aku..cuma jamu mata sambil puji dalam hati...ahahaha...

Intan Jameel said...

I masukkan dalam tong sampai yg Ada perut ikan masa tu. Of coz kalau org majlis tak angkut sampah tu in 2 days ia sudah penuh dengan maggots. Haha. Tapi Ada sikit seronok membaca surat2 cinta lama. Ps. Anda tak tweet kah?

knv said...

eiiii memang menggeletik gittewww...

punyalah rajin nak bakar2 semua. masuk tong sampah je kan senang? hahahhaha...!

- Azi - said...

hahhaha...simpan tak boleh ker?hihihi

isz_3707 said...

umi sufira:
haha, pahala menghayati keindahan ciptaan Yang Maha Esa, kan?

intanjameel:
wahhh, tu mmg sadis, ala2 membiarkan gambar2tu ber-maggots haha, busuk!

twitter ada tp henpon xcanggih so jarang2 login & update ngeee

knv:
masuk tong sampah je terlalu senang, aku nak yg keji, patutt aku biar berulatt cam si intan haha

azi:
ahh ko, aku habaq laki ko ehhh

vivavogue said...

aku baru ingat nak bakar pg td....berabuk bikin semak je dlm bilik tuh...ngeee

isz_3707 said...

vivavogue:
ooo ko simpan lg rupanya yer???? ngaaaa

nor_azida said...

eh manader aku simpan2....ntah mana pegi ntah sumer

cheq said...

aku simpan dlm kotak bwh katil kat umah mak aku di melaka (utk kad, pics).. haha.. kira selamat la.. nape aku simpan? sbb nak tempah maut.. haha.. aku pon plan nak bakar tp takut plak kena tangkap sbb pembakaran terbuka.. salah satu pemberian/contribution kenangan adalah keta kancil aku yg adik aku pakai skang ni.. perlu ke aku bakar keta tu nyah???

isz_3707 said...

azi:
haha yeeeeeeeeeeeeeeeeeletu :P

cheq:
umang aih nyah, siap bg kete tp ko xkawin gak ngn dia pehal? haha. jodoh kan nak buek camno. kete tu toksah bakar, bg aku je :P, kang aku jual wat beli bag :P