There was an error in this gadget

Teringin beli kasut online

Tuesday, June 15, 2010

Hasrat yang dah lama terpendam. Tapi aku takut salah saiz. Ada sesapa ada guide? Biasa kalau vincci aku pakai saiz 5 atau 6, klau Coach biasanya saiz apa? Ada sesapa ada experience on this? Sila jangan suruh aku pi test sendiri kat kedai sebab kat JB ni kedai apa sangat yang ada? Dah nama pun aku kata nak beli online kan? ;)

p/s: MN, Happy belated birthday :). Semalam dah wish tp aku nak wish lagi kat sini.


8 remarks:

CikChelsea said...

sy pakai UK5.5, vincci biasa saiz 8 (kaki gajah okehh), hari tu my sis bg 1 link, chart size kasut world wide, kalau uk5.5 = us8 (lupa link tu apa huhuh)

sy suruh dia beli 1 kasut from nine west, taram je size..kalau tak muat jual ;p

coach yg sy nak hari tu dh takde size3 sob sob sobs

kaezrin said...

alamak..nnt i tny adik i..sbb dier pakai size 6...rasanya 1 size bigger..

tp actually u try any US brand insya allah boleh fit in...cuma jgnlah hang marah aku kan sbb aku suh ko test sendiri nih..kakakakka

but the best thing mmg hang kena try dulu satu and senang nk shop online...esp when u r in d middle...mcm i anything size US9 so far ok...

isz_3707 said...

CikC:
aku gatal nak bli kasut online ni pun pasal kasut coach ko tu le, ishk, ko memang, membawa pengaruh kurang sihat ngaaaaaaaaaaahahahha

Kaezrin:
agak2 klau i ikut je us size kat kotak vincci tu should be ok x ek?

CikChelsea said...

akak nak ke coach tu?
nt bg size kat my email (harlina007 at yahoo.com), nt i'll ask my sis tgk ada size ke tak :)

KS said...

Iszan, selalunya us size adalah one size bigger dari vincci. Sekian.

cheq said...

nyah.. aku pakai UK5, continental like 37/38 (depends pd cutting) dan US7 ye.. kasut takleh ikut sgt chart, kena tengok cutting.. hakak kan penjual.. byk kisah telah ku tempoh.. tata!

knv said...

alang2 nak membeli tu, belikan aku sekali ek? aku size 6 UK. aku nak dua pasang satu pink satu pepel.

:P

isz_3707 said...

CikC:
xle, maksud aku gara2 post ko tu le aku pun gatal nak bli kasut bebukan ni, Coach mana ko nak cr kat jb ni jdnye online je ler, xgitu?

KS:
siap sekian tu xtahan ok. thanks anyway :)

cheq:
adoii, jdnya aku ni saiz apa nyah?

knv:
gedix ok kaler2 yg ko nak haha