There was an error in this gadget

Cubaan berbual yang gagal

Monday, July 5, 2010

Waktu tengok Power Rangers semalam.

Mama: Ek ehhh ada Power Rangers green pulak, mana ada Power Rangers green kan Fal. Ni yang mana ni Fal?

Naufal : Ala Mama ni, bisinglah. Biarlah dia. Dah, tengok je, jangan tanya-tanya.

Dushhhhhh. Kena sebijik. Macam kenal je ayat tu. Kira-kira macam telan kata-kata sendiri le ni haihhh.


8 remarks:

KS said...

kehkehkeh... sabar iszan.. budak2 skang cepat aje belajarnya hehe

sz | m.s.s said...

hhaahaha...sabo je la..ni mesti ikut tunjuk ajar sifunya! :))

CiKaYu said...

anak memulangkan paku buah keras

jua said...

ini baru mak borek, anak rintik =)

p/s: weh, ko watermak gambar anak ko sipi2 bawah lagi, kang orang crop letak dalam Mudah. camno?

isz_3707 said...

KS:
itulah, sekali je i tersebut dia tanam dalam otak dia terus, haihhh

suzi:
yg aku x ajar dia laju, yg aku ajar bebetul dia xmo ikut, ni lah budaknya

cikayu:
itulah, terkena!

jua:
haih ko, aku xborek la :P

gambar anak aku ada orang nak jual ke? ngaaaaaa

CikChelsea said...

garang bukan main naufal skrg, fe'el sapa dia ikot nih? ngahahah =D

vogue said...

cantek gigi naufal....bravo!

isz_3707 said...

vogue:
gigi depan dia sompek tu sbb dulu langgar dinding.

Aku memang paksa dia gosok gigi pagi and b4 tdo, aku ckp klau x ulat makan. skang mmg jd habit dia pas mkn sweet ke cekelat dia cecepat gosok gigi, dia ckp takut ulat makan gigi dia ngeeeee