There was an error in this gadget

Dapur tidak berasap

Friday, July 16, 2010

Kerana gas habis!. Haih gas, kenapakah hari ni baru kau sibuk nak habis setelah aku tunggu hampir seminggu? Kenapa hari di mana harga kau naik baru kau nak habis? Kenapaaaaaaaaaaaa?

Sudahnya inilah breakfast+lunch+tea+dinner+supper kami 2 beranak untuk hari ni.



Sedap...lah jugak. Not bad for a change. Aku dah jelak ngn segala burger yg ada kat Mcd tu.

En. Slurpee pegi mancing maka memang takkan berasaplah dapurku hari ini. Jangan lupa makan sesiap yer bang.

7 remarks:

sz | m.s.s said...

yeayyy..dapur cuti!!!

Drama Mama said...

au dapur berasap makan McD tetiap ari pun i tak kisahhhhh!!! hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

isz_3707 said...

suzi:
yeay! ngeeee

Drama Mama:
samale kita ;)

KS said...

Burger apa gcb tu? Napa i tak penah nampal? Ke i yg tatau? Hehe

isz_3707 said...

KS:
grilled chicken burger. bege baru. ltd time. cubalah, sedap, sihat (agaknye lah) haha

vogue said...

oblong pon sodap nyahhhh...

cikayu said...

sodap burger ni kan...