There was an error in this gadget

Personal record

Wednesday, July 28, 2010

Hari ni mak pecah rekod ok. Drive pergi tempat jauh-jauh berdua dengan Naufal. Owh, kalau pada sapa yang kenal mak, mak memang lemban bab jalanraya ngaaaaaa. Abistu En. Slurpee susah sangat nak bagi permission gi mana-mana sendiri dari dapat lesen lagi (10 tahun yang lalu). Dia lagi rela aku naik bas (cab memang tidakle kalau sorang2) dari drive jejauh kalau dia takde. Tapi naik bas tu masa belum kahwin le (tapi dia kata la dia lebih rela aku naik bas tapi tak pernah lagi aku dapat merasa naik bas), pas kahwin nak kemana-mana suma kena tunggu dia.

Oleh kerana urusan agak penting maka dia sendiri suruh aku pergi. Delta Finance Pelangi sebab nak amik geran JER and JPJ sebab nak ambik borang tukar nama. Tapi kedua-dua destinasi kene sesat dulu baru sampai. Tak sesat tak thrill la, betul tak? haha. JPJ tu aku dah isytihar sesat sebelum sampai lagi. Nasib baik ada GPS dalam henpon buruk mak. Walaupun dah lebih setahun umur tepon tu, baru ni lah GPS tu berbakti pada aku (ada kaitan ke?).

On unrelated notes, aku dah masukkan bag-bag aku untuk di jual di dalam Mudah atas nasihat beberapa orang tapi aku rasa nak tarik balik sebab rasa sesak nyawa aku dengan emails, smses and calls yang berderet-deret. Kalau yang jenis melampau tak ingat dunia tu, aku cakap je dah sold. Aku rasa baik aku simpan je la suma bag-bag tu (kan datang dah sewel pompuan ni).

5 remarks:

sz | m.s.s said...

ahahaha...
sama spesis la kit zan...
kita ni mmg sesuai ada pemandu peribadi ...
kalo tidak mmg sesat2 dahulu baru sampai destinasi kemudian ;p

che'puan Idot said...

nasib baik ko ada naufal temankan yek dak?
kalau dak, mesti lagi gelabah.

FAM said...

setuju!


utk simpan bag2 tu. sayanggggg

isz_3707 said...

suzi:
barulah thrill, kan? :P

idot:
haha, ye la kot

FAM:
itulahhhh..konon nak beli lain. tunggu keje ada duit baru cari lain, ye x?

CiKaYu said...

iszyan, simpan lah beg tu....sayang. pakai dulu kang ada extra RM baru beli yg lain k...