There was an error in this gadget

Sambungan kes jual bag

Monday, July 26, 2010

Kalau ada la kan yang follow citer tak berpekdah aku ni.

Nyampah ok reseller tu keep harassing me. Tau aku tak reply sms still nak anta lg sms berderet-deret. Aku tau dia dah uploadkan bag-bag aku kat site dia and dah ada buyer. Sebab tu dia kejar aku. Harga dia taruk adalah sekali ganda dari apa yang dia offer aku sebelum dia tawar. Sendiri fikir la lepas dia tawar RM800 (lepas tu konon dia wiillingly nak tambah another RM200 dari poket dia, blahle) lagi berapa besar untung dia dapat?

Aku dah tak rasa terdesak untuk jual bag-bag aku so aku takkan nak rugi besar. Dari rugi besar baik aku pakai sampai hancur.

Siap nak blanja lunch or dinner, nak carikan kerja. Aku naik rimas ngan dia ni. Kalau ikut jahat aku memang aku publish ok site dia tapi aku tak sejahat tu (tapi mungkin lebih jahat dari tu).

Just buzz off lah.

8 remarks:

sz | m.s.s said...

isyk..betul la zan..aku pun cam bengang ngan reseller ni...ari tu aku nk jual katrij ori 150hinggit+ dia nak beli 60 hinggit je..aku pun rela tak jual...tak desperate pun kan...

sz | m.s.s said...

isyk..betul la zan..aku pun cam bengang ngan reseller ni...ari tu aku nk jual katrij ori 150hinggit+ dia nak beli 60 hinggit je..aku pun rela tak jual...tak desperate pun kan...

isz_3707 said...

suzi:
itulah. melampau kan diorang ni. aku paham la nama pun reseller tp bila mark up untung sampai 100% tak ke melaumpau? cekik darah!

jua said...

dia baca blog ko tak iszan?

isz_3707 said...

jua:
xtau la babe, klau dia baca pun bagus. semoga dia tak kaco hidup aku lagi. aku tak kebulur duit dia yg tak seberapa tu. tp aku rasa x sebab dia cha ya nun alif.

jua said...

sebab kalo dia baca blog ko, tp keep on texting ko maknanya dia memang.... ( ko sendiri le sambung ayat aku. )

CiKaYu said...

jgn layan...reseller tu entah2 yg terdesak sangat...nk desak2 org.

isz_3707 said...

jua:
sengal..itu sambungan aku sbbaku malas nak melazer haha

cikayu-pegguna-tegar-PB :P
memang, yg geramnya dia tak kuarkan pun bag2 i dr site dia until now, dasarrrrrrrrrrrrrr