There was an error in this gadget

Today's special : Lontong kering

Thursday, July 22, 2010

Pada yang nampak status fb aku pagi tadi, aku memang plan nak buat lontong kering. Tapi plan telah slightly changed di mana rendang daging telah bertukar menjadi kari daging sebab mengenangkan kang laki aku nak makan nasi takde kuah pulak.

So..jemput semua ;).


11 remarks:

Zety Zin said...

adeh... telan air liur aku. weekend ni nak makan lontong lah!

knv said...

sedappp! antara benda yang aku rindu nak makan tapi malas nak buat. sebab aku sorang je yang suka.

tak sabar nak balik msia makan :P

isz_3707 said...

zetyzin:
ai sampai kene tunggu weekend? hee

knv:
samala kaknon, ni pun mmg aku sorang jele bedal, laki aku makan nasi spt biasa

CiKaYu said...

saya suka lontong kering....kalau ada paru goreng lagi bertambah bilangan biji lontong tu...

kaezrin said...

aiyoo rajinyer hanggggg

eZa said...

sesuwei dgn tekakku skang. suke beno mkn nasi lauk kekering. sodap tuh beb! ;)

FazidElias said...

meleleh babe!! macam nak raye pulak...puasa belum lagi hehhehe

waniek said...
This comment has been removed by the author.
che'puan Idot said...

aku pertama kali dengar lontong kering.
beb, yang nasi impit sama kuah kuning ada tahu+tempe+sohon+kulit tahu tu kita panggil lontong kan? kan ke basah berkuah tu?

p/s apa banyak saanagat lauk kau masak ni iszan? ada jamuan kah?

CikChelsea said...

nasi impit dgn kuah kacang, akak you make my air liuq jatuh atas kebod T___T

Ms Lola said...

meriahnya menu2 ko ni... meriah!