There was an error in this gadget

The boy and his masterpiece

Monday, August 2, 2010

Jangan tanya aku gambar apa tu, ask the artist himself :P. Bila aku tanya, dia jawab "ni Fal".

Siap pegang parang (Naufal kata tu sword), seram mak!


The proud owner of the masterpiece.



Keje dia hari-hari skang, lepas tulis A....Z and 1...10, dia start le draw macam-macam benda. Owh, he can reads numbers backwards tapi sampai Zero dia akan cakap LEPAS ROKET!!

Apa-apa jele nak.

6 remarks:

MN said...

ehehe..dah macam little einstein kot.

sz | m.s.s said...

kiut la lukisan fal..
macam anak dinosour..betul ke?

CiKaYu said...

character yg dia lukis tu cam cartoon atasinchi...ada bakat ni...

KS said...

Serius pandai lukis! Anak i kalu, mmg ghope cacing jek la hehe

mommysarah said...

cutenya!!!

pandai anak ko melukis. jelesnya haku...

isz_3707 said...

MN:
itulah. suma benda yg dia draw musti ada mata, kadang2 siap complete set ngn private part haha

suzi:
ntahle, aku pun xtau apa ni

cikayu:
yg mak dia tu? teringat dia ckp mama atasinchi cam mama uwaaaaaa, rambut mak dia xhal lurus kejung

KS:
hee, adala tu pandai dia tang lain

mommysarah:
ko x 1 liga ngn dia ok nak jelez haha