There was an error in this gadget

Get well soon, anak.

Tuesday, August 3, 2010


11 remarks:

cc said...

akak,
sy prnh tny akak sy yg paed tu, nebulizer (nih btol ke eja?) nih elok ka utk bdk2 asma? dia ckp, bdk2 tak suka mende nih sbb sakit bila gas tu masuk. n ia bsifat sementara.

dia ada explain psl reliever n preventer. utk long term, kena guna 2-2, sgt2 digalakkan supaya ada benda tu kat rumah.

eh mcm haku plak doc, akak kalau nak tny kakak sy psl nih nt sy bg no telefon dia. parents mesti cari dia kalau g hops. segamat sbb dia tak garang, tak mcm adik dia nuehehehh ;p

CiKaYu said...

cian naufal...get well soon yea...

mazzuana said...

tak bolehb lah nak gak bawak bantal busuk dia...ala shian nyer...get well soon naufal..

KS said...

Batuk? Ke asma? Get well soon and take care.

jua said...

naufal start umur berapa yang dah confirm kena Asthma? takut gak aku kot2 faris kena lewat sikit, sebab mama dia penghidap Asthma tegar.

get well soon naufal. take care..

Zety Zin said...

semoga cepat sembuh, naufal...

isz_3707 said...

cc:
ha ah, utk senangkan dia breath & nak cairkan phlegm. aku br bgtau laki aku aritu nak cr yg portable 1 sbb leh share ngn aku, akak ko tau ke rege dia?

cikayu:
thx :)

mazz:
itu WAJIB ok haha

KS:
both, thx :)

jua:
dr kuar perut, bley? cuma dia xnak cakap confirm sbb sebelum umur setahun xleh diagnose as asthma. budak ni pun mewarisi 'bakat' aku la ni. thx anyway :)

Zety:
thx :)

mama hannah said...

get well soon yer naufal

MN said...

speedy recovery to naufal. dia makan sejuk2 ke nyah?

jua said...

ye2. sebab dulu faris masa sebelum setahun duk keje nebu. doc x berani nak confirm. dia kata lepas umur setahun baru leh confirm asthma ke tak..

dia makan honeydew tak? itu pantang tu, sebab dulu masa aku besar naufal sampai umur 13 tahun, honeydew, tembikai, rambutan, habuk adalah pantang.

isz_3707 said...

mama hannah:
mekasey :)

MN:
xla, musim kot. jangkit papa dia aritu and skang ak plak jangkit dia

jua:
anak aku makanan berasaskan pokok adalah xreti makan termasuk nasi, buah, sayur. i guess sebab cuaca kot sebab aku yg susah sakit ni pun KO gak