There was an error in this gadget

Pets

Saturday, August 14, 2010

Kalau ada yang bukak blog ni tetiba ternampak fish ke panda ke duck ke monkey ke atau apa saja lah binatang terkontang-kanting kat atas ke bawah ke tepi blog aku ni (kalau ada la), ketahuilah olehmu bahawa itu adalah binatang belaan si budak Naufal. Blog aku dah jadi macam bahan mainan dia. Kekejap kang dia on lappy pastu

"Mama, Fal nak bagi makan monkey kat tempat kerja (blog) mama"

tak sampai 5 minit kang

"Mama, Fal nak bagi makan duck/fish/etc pulak"

Selalunya aku delete pas dia siap main tapi kekadang dia off kan lappy ni terus so adalah binatang-binatang tu menjadi guard kat blog aku. Senang-senang bagi lah makan eh.

Sekian untuk makluman pihak tuan/puan/cik/encik/dato'/datin/tan sri/puan sri sekalian.

Terima kasih.

6 remarks:

sz | m.s.s said...

ihiks...
klu budak2 baya ni mmg "pandai" godek lappy kan...beza btol ngan zaman kita dl masuk "u" br tauuu...

ceri said...

Tekejut mula2 tgk ikan koi tu iszan..punyela besa..pande Naufal feed fish.
Naufal panggil blog = tempat kerja mama?
Hihi ;)

CiKaYu said...

terkejut tgk ada minatang kat blog cik iszan ni...comey lak tu

isz_3707 said...

suzi:
betul tu, aku dulu masuk u nak taip 1 word pun amik masa heeee

ceri:
ha ah,nampak cam perli kan? haha

cikayu:
haha, keje budak naufal. dia dah pandai masukkan widget tu sendiri!

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

fish tue jumpe..tp yg monkey tue tak jumpe :(

isz_3707 said...

LV:
monkey da simpan, hamster ada tu heeee