There was an error in this gadget

All ticked!

Saturday, September 4, 2010

Setelah kunjungan ke Ariani tidak membuahkan sebarang hasil (buat kali pertamanya) maka hari ni aku kena heret ngn Mr. Slurpee gi Ratu. Dealer je. Ikut ati malas nak gi hari ni (eh skang dah kol 1++, semalam la kiranya) sebab tengah sibuk bersauna menyiapkan order kek lapis tapi pegi lah jugak sebab Mr Slurpee cakap masa dah suntuk, klau takde yang berkenan gak kat Ratu, nak cari tempat lain lagi. Sungguh memahami suami aku nan seorang setakat ini ni.



1 helai gak CikChelsea oit. 1 helai tu bag plastik dia la. Dalam dia ada bebebeberapa helai haha.

Hajat di hati nak try tudung syria yang kononnya tengah IN skang ni tapiiiiiiiiiiiii...bila di cuba-try-test, tetaplah aku rasa muka aku kepelikan tahap dewa. Like i told you cik ealyie, macam pocong! Aku tengok orang pakai cun je. Takpelah, maybe tudung syria was not meant for me :P.

Setakat ni semua yang perlu disopink telah pun siap. Dari luar sampai dalam, dari atas sampai bawah. Yang tak siap adalah packing & kemas rumah.

Ok, tengah melapis tak habis-habis ni. Tata!


11 remarks:

KS said...

babe, apa ghopenya tudung ratu ni?? i mmg tak up to date bab2 tudung ni.. i masih setia ngan bawal dan mortada hehe

Ealyie said...

ahahaha.. akhirnyaaaaa..:p
eh, ado laie ko blom tick tu?? apa tu poh chong..poh chong.. ada stok da keee?? larikkkkk!!!!

isz_3707 said...

KS:
tdg awning gak babe. i xpandai pakai tudung pin bwh dagu cam bawal, tierack etc tu sbb tu opt to tdg sarung je.

ealyie:
ko la pocongnya haha

linahilmin said...

Sorang kwn baru beli ratu, lawa katanya...
Harus cuba nih! I masih simpan harapan arini dpt keluar cari my tudung! :p

Ps- gila ahhhh u ni, serba boleh; masaklah , menjahit lah! Dasatttttt!

che'puan Idot said...

babe, tudung ratu ni cemana komen mung?
kemas and sedap ke pakai?

FAM said...

pocong ek! i feel u. mmg kenot go with my face. huhuhuh

knv said...

selamat hari raya zan. minta maaf atas segala keterlanjuran semasa berblogging. :D

isz_3707 said...

linahilmin:
bleyla, lain la dr munaw & ariani. bosan gak pakai tdg yg sama (brand) haha..bley gitu?

idot:
aku cuma bkesempatan try kat kedai je nyah, lom dpt pakai lg heeeeee

FAM:
tgk orang pakai ok tp sendiri pakai cam xkene gitu lgpun payah sgt pd 1 klau ank tdg jenis cam topi tu ngn rambut panjang bjela nih

knv:
sama2 kak non ye

Sayang.Ibu said...

sama laa ngan aku nyah, syria ngan aku ttp laaa x serasi... koser haku tengok muka sendirik bersyria... hahahahaa....

cc said...

mana edisi tayang tudung?
ratu sy tak jumpa la kt kl..sobs sobs

isz_3707 said...

intan:
itulah, aku pun sama, bukan takat aku, laki aku pun xmasyuk tgk aku test syria, dia siap geleng2 pale haha

cc:
ko ado tayang? takdo kan? so aku pun xtayang :P