There was an error in this gadget

Masuk contest sebab nak Corelle free sekalian buat modal blog ;)

Sunday, October 3, 2010

(This is sticky post. Scroll down for latest entry)

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!




Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.





Kalau ada rezeki aku tak kemana, ye tak? :P. Jalang-jalang Jarang-jarang aku nak masuk contest ni. Sebab senang main kopipes xde kene buat entry sendiri aku pun joinle.



6 remarks:

TopsyTurvyMum said...

Hehe..
ni lucky draw jer..
takyah buat pening kepala nak pikir

Thanks sudi join..GOOD LUCK!

Sue said...

eh eh nk join jugak la.... senang banget!

knv said...

mak aihhhh corelle kah itu? aku nak! aku nak! aku nak! :P

KS said...

gud lak izannn!!!

isz_3707 said...

TTM:
thx babe! i mmg nak sgt menang ni.umah i yg ada cuma pggn hadiah kawin, pggn corelle mmg idaman kalbu ngaaaaaaa

sue:
sila2

knv:
ko xborong ke kat birm aritu, sibuk je ko. kang nipis peluang aku nk menang haha

ks:
thx babe!

TopsyTurvyMum said...

13