There was an error in this gadget

One of many things that occupied my (not so) free time

Thursday, September 2, 2010

;) Done a week ago. This was my 2nd project. Another 2(or maybe 3) is waiting.



14 remarks:

Zety Zin said...

huiyo. cantik! kalau aku, tak terdaya nak ngadap benda2 gini. mau menggigil tangan. hihi.

KS said...

vvahhhh!!! lip lap gituu... pandainya u jahitt... nampak kemassss..

dalam byk2 benda sains rumahtangga (hehe) bab2 jahat ni lah yg paling i fail..

boleh amik upah pasni babe!

isz_3707 said...

zety:
aku sakit pingganggggggg

KS:
i pun sama. saper yg kenal dekat ngn i mmg tau i bab jarum, benang, kain adalah fail! tp yg 1 ini tetiba menarik minat i haha. ada yg nak tempah dr aritu tp xbrani amik

JaNnAh said...

cantiknya!!! nak tempah boleh ke..

*juliet le sweetheart said...

waaaaa... berseni tangan ko zan... cantik! :)

isz_3707 said...

Jannah:
Tempah? utk raya? raya taun depan le alamatnya u dapat pakai babe heee

julie:
saje mengisi masa yg byk sgt tluang sejak xkeje nih hee

cc said...

kak thn dpn nk book akak jahit manik2 la. g kls ke blaja sndr? gila kagum nih :D

isz_3707 said...

cc:
g kelas tp aku yg ajar student lain, bley? cikgu gila sengal. aku mintak ganti kelas tu sbb aku rasa useless gila. diorg bg tp aku yg xpegi2. tgk2 je pastu try sendiri hee.

NadiahKhair said...

kagum weh!

boleh la ambik tempahan pasnih. mana tau rezeki ko kat sini.

yulie said...

wehhh.. kagummmm!! emm, ni kot rupa-rupanya cinta baru ko. who knows! amik la upah, mmg takut tapi nnti syokkkkkk...
good luck fwen! bravo la :)

isz_3707 said...

nad:
hobi bley la, full time wat mende ni leh bengkok tulang blakang aku haha

yulie:
aku ni slalunya serba sementara heeeeeeeee

CiKaYu said...

babe, boleh hantar ni, sebarang 2-3 pasang ni...

fadillah said...

wah..ni bleh tempah ni..berbeads sumer baju lepas ni eh izan...kagummmsss....caya laaa!

isz_3707 said...

cikayu:
haha, raya dah hampirrrrrrrrrrr sangat. klau u rasa nak pakai raya taun dpn bley lah

maziah:
xdela semua, koser! hee