There was an error in this gadget

Online tak kena masa..

Wednesday, September 8, 2010

..maka inilah hasilnya. Biskut Negro!



Nasib itu adalah tray terakhir. Ini yang sebenarnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Almond cookies cik i.s.z.a.n



;)


8 remarks:

jua said...

iszan, aku kalo bakar cookies, tray terakhir dalam 30 biji gitu memang aku buat khas untuk aku. rupa cookies untuk santapan aku adalah WAJIB macam gambar cookies ko yg pertama tu.

isz_3707 said...

jua:
haha serious? aku biasa last tray aku mula la multitasking buat keje lain, end up gitulah ropabentuknye

cc said...

tu la buat entry keji, kn dh biskut hangus *larikkkkk

tp yg itam2 tu la sedap makan, garing + rangup hehe

isz_3707 said...

cc:
mana ada keji :P

ko nak mkn? leh aku hidang, pahit ok!

KS said...

napa tak kasi rentung habis.. pastu hidang sebelah org tanya ckp ni sekut yin yang kena makan dua2 utk gud lak haha :p

Mrs Noba said...

hahaha..rupa rentung, rasa ada-tak pe beb!

CiKaYu said...

kalau rupa buruk rasa ada, tu yg best...

Ibu Aimy said...

aku pon lebih kurang aja... tak hangu tak sah.. nasib adik aku suka makan yg hangus.. hahhaha tak bazir la wakaka