There was an error in this gadget

Selamat Hari Raya

Wednesday, September 8, 2010

Maaf Zahir & Batin.

Pada yang balik kampung, have a safe journey. Drive carefully. Ingatlah orang tersayang. Cehhhhhhh ingatkan orang tp diri sendiri bila pegang stereng terus lupa :P.

Aku akan balik ke Raub esok tengahari InsyaAllah. Tu pun kalau raya on friday. Mr. Slurpee masih bekerja on khamis. Ada tender yang perlu di submit. Tak tau la apa plan kalau raya on khamis. Mau beraya atas highway.

Korang balik mana?

Ok, ada biskut raya & kek yang perlu dibuat.

Again,

SALAM AIDILFITRI, MOHON MAAF ZAHIR & BATIN!

Makanlah banyak2 masa raya karang pastu kita pulun puasa 6 & diet. Jangan kontrol2 kalau nak bedal. Raya (puasa) setahun skali. Bagus tak pesanan penaja aku haha :P.

Akhir kata, DIET AKU MEMANG HARAM TAK MEMBUAHKAN HASIL! Bedebah ko RXLITE! Buang duit aku!! Eh salah, duit Mr. Slurpee :P. Kalau korang berat bawah 55kg (yang lebih dr tu aku xtau), sila tak payah try RxLite. Ada ke sape2 nak saman aku cakap camni? Ada aku kisah? Haha.

Ni entry mintak maaf tp pastu mengutuk, kejadah? Baik aku berambus, klaux makinlah aku merapu.

Toodles!

5 remarks:

Along said...

Selamat Hari Raya...maaf zahir batin. Semoga selamat pergi dan pulang dari kampung. Makan ketupat jangan sampai x ingat dunia...muahahahha..

Mrs Noba said...

selamat hari raya beb!
have a safe journey...

eZa said...

Selamat hari raye iszan! maaf zahir batin! :)

isz_3707 said...

along:
thx babe, to u too :). alaaa, baru igt nak pulun habis bedal ketupat..tp raub xde ketupat daun, kene tunggu blk umah parents sendirik ;)

MN:
thankx babe, for u too :)

eza:
sama-sama la kita!

Ms Lola said...

nyah, apa produk lagi ko nak cuba pas ni??? TAK PAYAH, ok!

Selamat hari raya maaf zahir batin.

p/s: Ini komen cabul, bedebah lg keji, pastu mintak maaf.