There was an error in this gadget

Soalan famous bila raya

Thursday, September 23, 2010

Sama macam tahun-tahun lepas gak.

Sorang JE?
Sorang LAGI?
BILA nak tambah?

Soalan yang memang aku GELI sejak azali haaaaaaaaaaaaaahahahhahaha.

Banyak contoh-contoh soalan lain but seriously aku GELI dengan beberapa contoh like

Bila nak bagi Naufal adik?

Pada aku, tu soalan lucah haaaaaaaaaaahahahhaha.

Seriously.

Aku tak tau kenapa tapi aku geli giler kalau tanya bila nak bagi Naufal adik.

Jawapan aku?

:)

Tu je ;).



p/s : Bang, lain kali abang je lah jawab yer.

12 remarks:

Wan said...
This comment has been removed by the author.
Wan said...

malaysians with their never ending questions..

seblom kawen-"tak elok bercinta lama2 nih.."
lepas kawin; "lom ada apa2 lagi ker?"
anak satu: "bila nak ada adik ni?"
anak 2: "aik,takkan dah tutup kedai kot?"
anak berdozen: "isk.. korg tak plan ker??"

moral: :) je lar...

isz_3707 said...

wan:
that is sooooooooooooooooooo true lah wan. xleh ke biarkan kita ngn pilihan kita. kita xpenah pertikai pun pilihan depa. xkan nak expect kita explain bjela kan? sudahnya :) je lerrr

mama hannah said...

memang la..diorang nih memang tak kan berenti bertanye..sedara mara pun sibuk tanye "hannah nih dah patut bagi dia adik" huhuhuhuh...kite pun terpaksa lah sengih tapi dlm hati "sibuuuk je,sukati lah bila dia nak dpt adik" hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

soalan to me : dua2 lelaki???? esok2 esok boleh bg adik pompuan laks ....

" mcm la gender anak2 nih boleh pilih2 mcm mesinn fotostat ;-( "

FAM said...

thn ni aku selamat. thn dpn sure kena lg. buhsunnn

Along said...

Aku yg ada anak 3 pun selalu kena tanya soklan yg sama...cuma "Bila nak tambah baby boy?"

Korang bleh guarentee ke aku dapat anak lelaki kot ngandung lagi? Bleh? Kalau bleh, memang hebat la...dah anak2 aku somo pompuan, derang lak yg macam x puas hati...sakit jiwa aku dibuatnya.

Jawapan aku selalunya "lepas ni nak singgah pasar malam, beli baby boy sat." Dengan muka yg serious.

Sz said...

ihiks...
macam2 soklan ada kan zan...
ikut situasi ...
sabo je la ek

reena said...

Yg blom kawin, "Bila nak kawin?". Jom kita taknya balik yg bertanya tu, "Bila hg nak stop tanya soalan bodoh?" :p

isz_3707 said...

mama hannah:
itulah. ni post wajib i tetiap raya gak ni haha. ala klau ada puun kang tanya bila nak dpt no-3 pulak.

along:
aku slalu gak jawab "kang beli kat giant" hee

diana:
i pun slalu tkena soh branak pompuan. macam la diorg tu xleh fikir kann? klau le beranak ni cam pilih nak air apa kat vending machine memang senang le

FAM:
itulah tp kene gak hadap

suzi:
dulu nyampah gak, skang dah lali jdnya :) je hee

reena:
how i wish bley cakap camtu dik haha

vogue said...

aku drpd x despret jadik despret nak menambah...pastu x despret blk....kesimpulannya baik jugaler ramai2 tanya pon...tlg doakan sekali...kekeke

isz_3707 said...

apa faktor yg menyebabkan ko desperate nak kene tambah? mak kompius haha.