There was an error in this gadget

Hand-painting with Naufal

Wednesday, October 27, 2010

Aktiviti pagi nih.





Kalau main water-color budak ni memang suka sangat lah. Skali hadap leh habis 1 drawing block dia.

I really want to buy him an easel. Setakat ni tak jumpa lagi kat JB. Nak pi IKEA masa raya arituh tapi tak sempat. Agak-agak cuti Deepavali ni kalau aku ajak Mr. Slurpee pi IKEA jap dia nak tak ek? Agak-agak dia nak tak jawab "Ingat IKEA tu kat sebelah rumah kita ke?". Kos tol ngn minyak je dah bley beli 2 easels gamaknye haha.

Ok, nak mandi-manda ngan Fal, toodles!

5 remarks:

sisdee said...

memang...sarah punnnnn kalau main ngan water color....................semua dia tonyeh...skali ngadap abissssssss.....

krayon lak semua dia kaler smpai patah2 dan bogel2 krayon tu uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

FAM said...

pandailah naufal buat flower! kagum. beli online la..tp byk secondhand la. hehe

CiKaYu said...

babe, i baru je pegi last weekend, nape lah u tak habaq, i nak balik jb this wkend.

madamoiselleczar said...

fal..danial tumpang sekaki buleh? :p

i.s.z.a.n said...

sisdee:
sama la ngn Fal bab krayon tu

FAM:
ada gak tgk tp buruk kebenor la yg ada pun, xsampai ati nak belikan. ada jumpa yg ok2 ke?

cikayu:
manala i tau heeeee

madam keji:
bley2,..sila2..2 kaki lg afdhal ngee