There was an error in this gadget

Mama..Fal nak kedai girl, kedai boy or kedai aunty tak nak.

Wednesday, November 24, 2010

Janji ko nak potong rambut, mama sudi carikan amoi tercomei untuk potong rambut mu anak.




Pangkat aunty taknak ok, nak GIRL je, bley?

9 remarks:

irmafittaputri said...

salam, kak next time kita suggest akk gi bawak naufal gi potong rambut kat kedai sebelah huayang (graduer park) office kat sri skudai tu... kedai gunting rambut warna merah..tak silap die ade seat/kerusi bentuk kereta merah tuk kids...memang menarik...try leee...

cc said...

LOL!
kelesss sgt demand dr si naufal kak.

jua said...

dah menunjukkan ciri2 kejantanan dah ni. klasss!

CiKaYu said...

amboi....blh tahan taste naufal ye...

linahilmin said...

at least u tau dia ada taste beb! :p

linahilmin said...

at least u tau dia ada taste beb! :p

i.s.z.a.n said...

irma:
si Naufal ni tempat dia tak kisah, tukang gunting yg dia tgk. mmg susah nak ajak ptg rambut. dia slalu ckp klau boy ptg sakit

cc:
miang kan? tu belum sunat lg tu

jua:
haha ituler, dia mmg suka dilayan dgn lemah lembut haha

cikayu:
heee

lina:
anak mak mmg serba serbi cerewet ok haha

madamoiselleczar said...

ihiks...naufal mat romeo hokkay! harus jadik 'rambutan' dah besaq nanti :p

i.s.z.a.n said...

madam keji:
jangan ok, pening mak kang!