There was an error in this gadget

Monthly routine

Thursday, November 25, 2010




7 remarks:

Zuriati Abdullah said...

nape la pulak tu, asthma ke? Cian nye dia.

i.s.z.a.n said...

zuriati:
Ha ah, sejak lahir lg dah kene, mewarisi 'bakat' mama dia. Mmg sian. Klau main xleh penat, lebih main sket mesti muntah pastu semput, ckp pun mengah tp bebel tetap bebel hee

zailamohamad said...

anak zaila yg sulung pon macam nilah, silap makan kena lelah, sejuk sket kena lelah tapi kan sejak zaila dia kena sedut kahak haritu zaila perasan dah jarang kena lelah, kalau batuk2 pon xder dah sampai kena g ambik nebulizer ni

mama nurins said...

get well soon naufal...

madamoiselleczar said...

owh..cian hensem....
anak aku si Yaya dah jd daily routine... so, kat umah haku mmg dah ada satu set aero chamber dgn ventolin & seretide! sabar je lah tiap kali dia main lasak dgn abg dia..kompem muntah..haruuuu sungguh

i.s.z.a.n said...

zaila:
really? bagus lah. ni dox xde suggest pun jdnya xde lah buat.

mila:
thx babe :)

madam keji:
DAILY?? lagi hebat! aku pun nak beli yg portable neb tu 1 la ingat, xyah nak ulang alik klinik.

CiKaYu said...

kesiannye naufal....cepat baik