There was an error in this gadget

Soalan apekah?

Monday, November 29, 2010

Perbualan saat sang anak menemani mamanya yang malas melipat baju segunung.

Anak: Mama, ni spender jalan ke spender kawin ke spender raya ke spender pakai kat rumah? *sambil menayang panty lace mama nyer yang bewarna shocking pink*

Mama: *speechless*


Ko perli mama ke apa nak oiii?

12 remarks:

Sayang.Ibu said...

wakakkakaaaaaaaaa... naik sewel aku gelak dpn lappy nih nyah oooiiii.. abih jawapan ko yg sebenarnya apakah???? :P

Sayang.Ibu said...

err... mungkin spender 'kawen' kotsssssss... *larikkkkk*

i.s.z.a.n said...

intan:
gilo ko spender kawin? aku kawin da 5 years ++ nyah oii. Klau ada pun sebelah montot je muat kot sbb dulu sz S skang XXL haaaaaaaaahahahhaha

Ealyie said...

akakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakkakahhhhhhh..

Kelasssss anak ko nyahhh.. spende kawen pon hado ek?? :p

*tergolek dok aku dr kusi kaput ni nyahh oiii... Fal..Fallllll

CiKaYu said...

sakit perut aku gelak.....tak tahan aku

FAM said...

kalau spender buat adik?


larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mazzuana said...

spender kawen???? apakah maksudnya itu????? hahahhahah

nyah...shocking pink??? nice choice!:P

madamoiselleczar said...

kahkahkahkah...harus jawab spender buat anak nyah :p kahkahkah..adoi laaaaaa......

Zety Zin said...

ahahahahaha.... tergelak besar aku depan pc ni weh!

aku pun setuju - ni namanya spender buat anak. ekekeke.

Sayang.Ibu said...

err... nyah, maksud aku kawen-kawen laaa... nak kena explain kaa?? kahkahkahhhh

ceri said...

ngeee...
rajin Fal tolong mama lipat spender..

kem salam Naufal

i.s.z.a.n said...

ladies:
klau main kawen2, takyah spenda pun takpe kot huaaaaaaaaaahahahhahahahhahahah

aku leh pitam klau anak aku paham maksud kawin tp yg aku perasan sejak musim org kawen ni, kawen is his fav word.