There was an error in this gadget

Kak Non (so-called) Vogue

Monday, December 20, 2010

Mana BELOG ko? Ni yang aku marah ni! Aku nak buat roti ni, cari blog ko takde, camne aku nak buat? Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


8 remarks:

JaNnAh said...

btol!!! saya setuju!! sy pon nk cari resepi roti knv jugak!!!

mamaDhea said...

dah delete *ni jawapan kak non pd pertanyaan haku sebelum ni*

eZa said...

i've been asking the same question kat dia tru fb. dia kate for now dia dah delete blog tuh... :(

knv, tolong lah up blog baru!

Sayang.Ibu said...

ha? dah delete ke?? apsalll???

KS said...

kannn kannn?? tapi aritu dia kata dia akan buat blog baru.. entah bilaa lahhh

i.s.z.a.n said...

ladies:
kak non patut mintak persetujuan kita dulu br bley delete hahahahha. mana plak aku nak cekau resepi kek & roti pasni? adeihhhhhhhhh

knv said...

ok aku dah restore dah.

drama queen ah korang ni. takleh la aku nak jadik anti social sikit muahahahahahhahaha!

i'm back.

dan untuk ko khasnya iszan, lepas ni sila buat entry berderet deret pasal roti dan kek semataaaaaaaaaaaa :P

i.s.z.a.n said...

knv:
owhh, i lap u kak!!! lap u hard!! haaaaaaaaaahahahahahahhaha