There was an error in this gadget

Tak suka sudah!

Tuesday, December 28, 2010

Tapi perlu ke aku dimalukan macam ni?

Haryani Hamdan
excuse me...who d hell is ISZAN ISMAIL?!?!!! Do i knw her???
NO I DON'T!!! so...pls stop sending me friend request ok! its really
annoying to
hv stalkers in my fren list who love doing d skodeng jobs!
*vomit*



Babe, seriously, this is THE FIRST TIME I send you the request. Itupun atas suggestion facebook. Lagipun I read your blog, I pernah sms U, U pernah sms I, U pernah email I. And now u said I want to snoop U? Please! For goodness sake!

If memang u tak suka I in person walaupun kita tak pernah jumpa, perlu ke U buat macam ni? With my name in CAPS!

Apa salah I pada U?

U pi tanya orang yg kenal I and kenal U jugak, I ni jenis stalk orang ke? Owh I know, U takde masa untuk tu sebab siapalah I kan?

It's ok, just ignore me & I will ignore you forever! What in the world you think I want to stalk you? What do you have sampai I nak stalk you? Your bag collection? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! It's not me lah nak iri hati ngan bag orang lain!

Dah, aku dah menggigil. Malas nak teruskan. Hati orang kita tak bley duga. Rasa macam tak pernah kacau hidup dia tapi tetiba inbox aku penuh bila dia maki aku macam ni.

Takpe, ko taknak kawan ngan aku sebab ramai lagi orang lain yang nak kawan ngan aku dengan ikhlas!


Updated:
She said she deleted me once, and she thk i get the message. Honestly, aku tak pernah perasan dia ada dalam list. The thing is, perlu ke shout nama aku macam tu? Nampak sangat lah ni bukan salah faham like u guys said. She hates me ntah apa sebab. Aku xharap org suka aku tapi kalau benci pun takyah malukan aku macam ni!!!

27 remarks:

linahilmin said...

tak best arrr... ada org jenis maki org camni, m.e.l.a.y.u. lak tu.. taknak accept sudah lah kan, biarr la kat situ, takpun ignore, abis crita.. unless di ammg salah org, but again, tak patut ltk nama org camni..
susah nak cakap kan..
*sigh*
ps- i sker je kwn ngan u! suka je balas apa saja u tulis kat wall u! ahakss!

cc said...

eh daku kenal rupanya org yg memakimu itu =P

maki tanpa sebab? sawan ke? haha. perasan sgt org nak stalk dia knp eh? celeb ke siap nak ada stalker? huhu

sabar yeee kak :)

KS said...

HARYANI HAMDAN ni sapo pulak? gua tak kenal pon maka dia bukan blogger ikutan gua! walaupon kita tak pernah bersua muka, i kenal u tau ISZAN ISMAIL :)

eh jap.. ini haryani yg gitu2 tu ke? yg konon2 macam insap tapi dari gaya tulis takda la insap sangat oooppsss tercapoi

linahilmin said...

ks, muahahaha... sakit rahang gelak u nyer statement!

jua said...

Ko spesis stalk orang ke iszan? silap besarlah kalo kata ko nak stalk dia.

paling hebat sebab ko letak sekali nama penuh dia kat sini.

FAM said...

eh, dia ada masa la tu siap tulis statement cenggitu. gigih tu. gila glam betul!

KS: ye la dia kan, insap 2 saat. hahaha

FAM said...

eh, dia ada masa la tu siap tulis statement cenggitu. gigih tu. gila glam betul!

KS: ye la dia kan, insap 2 saat. hahaha

NadiahKhair said...

Sabar beb.

Never argue with idiots. They will drag you down to their level.

Sian ko. Tak pepsl jd mangsa.

IMHO, ko blogger yang paling honest yg aku kenal.

CiKaYu said...

ish...tak best betul lah jadi cam gini. erm...terlalu personal kan, kalau x suka ckp lah trus terang face to face, one to one kan....sabar ye iszan.

Puteri Mona said...

sapa minah ni hebat sgt ke dia? geli plak tiak mak baca statement dia. Pasan artisss gitewww koserrr!!! Kalau kene kat mak mmg silap besar la harus kene maki balik.

flowerella said...

I team ISZAN.

Enuff said.

Zety Zin said...

siapa minah ni? tak kenal pung.

Ms Lola said...

siapa HARYANI HAMDAN? magistrate? lawyer? siapa?!! siapa!!!?

mamaDhea said...

terbayang2 citer KASIM SELAMAT bila baca komen lola.. hihi..

sabar ek babe.. :)

Sayang.Ibu said...

hebat ke sampai ada org nak stalk dia.. aku x kenal dia, aku
'kenal' ko (walopun x kenal empat mata).. :)

Mrs Noba said...

soalan aku --> sapa dia?

Anonymous said...

iszan, aku kenal dia..dulu dia terkenal kat 1 blog tuh yg sungguh 'terkenal' tu kan... hahaha

xpela iszan, walau kite x pernah bersua 8 bijik mata (sbb both of us specky) tp aku tau ko bukan stalker... sabo ye!

sekian,

dari umie yg mls sign in..;-)

Diyanazman said...

salam!
iszan, sesungguhnya aku dah takut nak add orang kat FB lepas baca entry ko ni...
aku selalu gak add bloggers yg aku suka... nasib baik takde sapa maki aku lagi setakat ni...
seram tul aku...
minah tu sangat delusional and narcissistic! aku rasa itu sejenis masalah mental. sekian...

eZa said...

dia perasan dia diva kot?! hehehe ;P

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

nie kire world war 3 ke nie??!? hahahaha
chill babe...as said in fb, take the high road..u know urself better, and we ALL know who u r ;)

KS : hahahha bab insaf2 tue mmg tk bley blah ok...like my status said : u preached alot but doesnt walk the talk ;p so saddddd

mommysarah said...

gilalah!!! Isz...ko stalker ker? selama ni ko stalk kitorang tak?

muahaha...ala2 diva gitu.

tak payahlah ko layan orang camni. buang masa jek *vomit*

Nina said...

lawak pulak org perasan org lain stalk dia ni. saiko betul. dia ingat u ni lesbian ke iszan? hahahahaha... ke muka dia lawa sangat? meh sini link i nak tgk kot lawa sgt ke perasan orang nak stalk. dah la english kelam kelibut, aku mmg takleh tengok org eja english kelam kelibut ni, sbb boleh agak tahap IQ diorg. huahuahua

S.u.F.e.E said...

hi

salam kenal :), takpe org mcm tu mmg wujud pun, abaikan jer dia. yang pasti ai suka baca blog u (first time baca dah suka, camna tu?hehe)

cwk

Cts said...

Salam kenal..
Uish..mcm tu skali..tk mau accept..decline saja...ni siap tuduh2 lagi..tp i respek u tulis entry ni kat blog..sgt tenang..

Cts said...

Salam kenal..
Uish..mcm tu skali..tk mau accept..decline saja...ni siap tuduh2 lagi..tp i respek u tulis entry ni kat blog..sgt tenang..

reena said...

*slaps forehead* *geleng geleng kepala* Regards, Team Iszan.

i.s.z.a.n said...

Lina:
Ntah babe, serius mak fenin, kompius. Ntah bilamasa aku buat hal ngn dia tetiba melenting.

cc:
Ntahnye, geli seh nak kata aku stalk dia, baik stalk ebby yus kan?

KS:
I pun xkenal tp tetiba macam2 dia (& kutu2 dia) sembur. Pastu bebuat cam innocent gila. Geli geleman spesis camni!

Jua:
Tau pun ko, aku xbley blah seh, celah kangkang mana aku nak stalk dia? Kenal pun x. Dia shout nama aku pakai CAPS nyah, aku ok la setakat paste balik apa yg dia tulis haha. Ada hati xnak maafkan aku, apa dosa aku pd dia? Taik dial ah!

FAM:
Memula I ingat dia salah orang tp bila I observed I pun rasa dia ni sepsis gila glam, kesian kan?

Nad:
Post ni adalah dengan niat nak pertahankan diri aku je. Aku memang tak koser nak amik tau pasal dia. Buang masa! Thx aloads for lending me ur ears anyway :)

cikayu:
The thing is, I DON’T EVEN KNOW HER, and kerana I sent that friend request which is now sumpah aku menyesal giler aku kene hamun macam tu. Pastu nak cakap member2 aku lalat. Babi lah. Semua yg pertahankan aku sebab diorg tau aku macamana, bukan macam kawan dia, kenal aku pun x main sembur2 macam2 betina pondan suma kuar, pastu ada hati cakap xnak maafkan umpatan aku. Aku key g salah? Bila fikir2 balik Nampak sangat pompuan ni mental, xde masa aku nak layan spesis mental, buang karen!

Mona:
Ntahle, xkenal pun. Sbb byk mutual friend so I click la friend request sbb fb suggest. Pastu nak kata I yg perasan, sah MENTAL haha

Nong:
Mekasih bebeh!
Zeti:
Aku pun tak kenal nyah!

ML:
Ntah, yg aku pasti, pompuan (klau btol la pompuan) MENTAL

MamaDhea:
:)thx eh

Intan:
Itulah, aku sepanjang berblogging tak pernah niat nak cari musuh tapi tetibaaaaaaaaaaaaaaaa la sgt kene tuduh mcm ni. Pastu nak kata aku emo, taik dia ok. Ko shout kata aku stalker pastu ko expect aku apa? Smile ear to ear, gilak!

MN:
Jawapan aku I DON’T EVEN KNOW HER!! Ada la baca blog dia tp sangatttttttttttttttttttttttttttt jarang sebab xmenarik pada aku ooooopppssssssssssssss. Pastu nak kata aku skodeng. Please lah! Lenkali klau blog tak best ko tuh tak bley orang baca itupun setahun sekali, baik ko takyah ada blog atau privatize je kan? Sengal tahap JOKER dia nih!

Umie:
Ntahle, aku memang tak kenal dia, dah jd macam ni SUMPAH aku geli ngn dia, GELI YA AMAT! Bukan keje aku la nak stalk org. sbenarnya ntah ye ke x ada orrg stalk dia, maklumla, PERAHSANTANNNNNNNNNNNNNNNNN!!

Diayanazman:
Samala, aku pun fobia. Aku jrg gila nak anta friend request, skali terkena macamni laaaaaaaaaaaaaaaaaagi la seriau. I pun rasa gitu.

Eza:
And she said I am the one who is perasan *vomit kat dia balik* diva wannabe, camni le jadinya LoL

LV:
I x isytihar tp klau she keep attacking me with her nonsense nampaknya I have to la kan? Lenkali klau salah org tu mintak maaf kat pm sudah, I xsoh dia apologise in public, tp dia lagi kuar mcm2 statement, mmg silap lah. Dahle tak kenal. Kot kebulurkan publisiti murahan, pip la buat macam yg dia slalu buat tu, tak payah kacau I.

Mommysarah:
Klau aku dah gila nak apply keje jd stalker pun, klau bos aku soh stalk dia, aku rela bunuh diri ok, GELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII *vomit jugak* LoL

Nina:
I ada rupa lesbian ke? Haha. Klau I lesbo pun she is definitely NOT MY TASTE

S.u.F.e.E
Memang abaikan la ni cumanya kena gak pertahankan diri sebab klau diam org igt dia betul. Lgpun klau no comment2 ni keje artis, I bukan artis, maybe pompuan tu artis kot, ARTISTIC dlm mencari glam! haha

CTS:
Itulah, sian kan? I pm dia bebaik tanya, dia jawab cam lahanat, maknanya mmg I yg dia maksudkan. Yg sampai skang jadi tanda tanya, DARI MANA SEMUA NI BERMULA sebab (again) I DON’T EVEN KNOW HER!

Reena:
Haha, thankx dik, adakah akak kene cari coli laser pasnih? ngaaaaaaaaaaaaaaaaaa